BONGO Luxe Wellnessweekend

Bongo - Luxe wellnessweekend

  • Keuze uit 650 hotels met wellnessfaciliteiten

  • Weekendje wellness voor 2 personen

  • Geldig tot 3 jaar en 3 maanden na uitgifte

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€139,90

Iedereen kan wel een weekendje ontspannen gebruiken. Tijdens een weekendje weg in een hotel met een bezoek aan de sauna of een duik in het zwembad. De Bongo Luxe Wellnessweekend bevat hotels met wellnessfaciliteiten, waarvan je gebruik kunt maken, inclusief één overnachting en ontbijt voor 2 personen.

Deze cadeaubon is online te besteden tot 3 jaar en 3 maanden na uitgifte.

Let op: Bongo wordt standaard in een luxe cadeaubox geleverd, dus u kunt geen cadeauverpakking bestellen.

Veelgestelde vragen

Waar is de Bongo - Luxe Wellnessweekend te koop?

Zoek je naar een luxe en ontspannend weekendje weg? Dan is een Bongo - Wellnessweekend de ideale optie. Bestel op cadeaukaart.nl en profiteer van snelle levering. Als je vóór 17.00 uur bestelt, wordt het dezelfde dag nog verzonden. De Bongo wordt standaard geleverd in een luxe cadeaubox, dus je hebt geen extra cadeauverpakking nodig.

Waar is de Bongo - Luxe Wellnessweekend te besteden?

Ervaar pure ontspanning met de Bongo - Luxe Wellnessweekend voor 2 personen. Geniet van luxe verblijven in meer dan 650 hotels met uitgebreide wellnessfaciliteiten. Ontdek het ruime aanbod op de officiële Bongo website.

Hoe werkt de Bongo - Luxe Wellnessweekend?

Om een Bongo - Luxe Wellnessweekend te verzilveren, registreer eerst je cadeaubon op de Bongo website. Ga naar 'registreer' op bongo.nl. Vul je kaartnummer + pincode in en kies vervolgens je locatie uit door te filteren op incheckdatum en/of beoordelingen. Reserveer je locatie door je gegevens in te vullen en geniet van een luxe wellnessweekend.

Hoe lang is de Bongo - Luxe Wellnessweekend geldig?

De Bongo - Luxe Wellnessweekend is 3 jaar en 3 maanden geldig vanaf de uitgiftedatum.

Welk saldo staat er op mijn Bongo - Luxe Wellnessweekend?

De Bongo - Luxe Wellnessweekend heeft een vaste waarde van €139,90. Om je resterende saldo te controleren, ga je naar de saldochecker van bongo.nl.