Jewelcard
Jewelcard
Cadeaupakketten

Jewelcard

  • Te besteden bij meer dan 300 juweliers!

  • Met Jewelcard zit je altijd goed

  • Perfect geschenk voor bijzondere gelegenheden

pdp featured block
Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 34 opties

Gratis

Kosten

€25,00

Overweeg je om een ​​prachtig sieraad of horloge cadeau te geven, maar vind je het moeilijk te bepalen wat de smaak van diegene is? Dan is Jewelcard het perfecte cadeau! Met deze kaart kan de ontvanger terecht bij bijna 300 juweliers in Nederland, en daarnaast bij drie succesvolle online winkels. Zo kunnen ze zelf het perfecte cadeau uitzoeken! Je kunt de Jewelcard gemakkelijk online bestellen met een bedrag naar keuze.

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na aankoop. En is zowel online als in de fysieke aangesloten winkels te besteden.

Veelgestelde vragen

Wat houdt Jewelcard precies in?

Met de Jewelcard kun je een juwelier bij jou in de buurt bezoeken die onze cadeaukaart accepteert. Zij kunnen jouw Jewelcard gemakkelijk via de betaalautomaat of hun kassa accepteren. Op deze manier kun je jouw Jewelcard inruilen voor een prachtig sieraad of horloge naar keuze bij een van de 300+ aangesloten juweliers! Je kunt de lijst met aangesloten juweliers vinden op de website van Jewelcard.nl.

Hoe werkt Jewelcard?

Je kunt eenvoudig en snel de Jewelcard bestellen via onze website. Kies een waarde tussen €5 en €150, waarna je de kaart fysiek ontvangt.

Tip: Wil je het cadeau extra speciaal maken? Kies dan voor een mooie geschenkverpakking en voeg er een persoonlijke boodschap aan toe.

Bestel je vóór 17:00 uur, dan wordt jouw Jewelcard dezelfde dag nog verstuurd!

Hoe lang is mijn Jewelcard geldig?

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na aankoop. En is zowel online als in de fysieke aangesloten winkels te besteden.

Welk saldo staat er op mijn Jewelcard?

Wil je weten hoeveel saldo er nog op je Jewelcard staat? Je kunt dit eenvoudig en snel zelf controleren via de saldo checker op de website van Jewelcard!

Jewelcard

Wil je sieraden voor iemand kopen? Leuk idee! Sieraden vormen namelijk een prachtig geschenk, met name voor speciale gelegenheden zoals bijvoorbeeld een jubileum of de verjaardag van jouw moeder. Er is niks mooiers dan een sieraad cadeau geven en iemand écht blij te maken met een waardevol geschenk. Het kan alleen best lastig zijn om voor iemand anders een sieraad uit te kiezen. Want je wilt natuurlijk wel iets geven wat écht in de smaak valt. Kies je voor goud, zilver of misschien juist witgoud? En ga je voor een ring met steen, of zonder? Of wordt er juist gekozen voor een horloge, armband of ketting met hanger? De keuzemogelijkheden zijn eindeloos, en het zou natuurlijk jammer zijn als je iets geeft wat niet in de smaak valt. Dan komt de Jewelcard ontzettend handig van pas. Hiermee geef je namelijk iemand anders de mogelijkheid cadeau om zelf een geschenk uit te kiezen, en zo een prachtig sieraad te selecteren dat voldoet aan alle eisen. Dan weet je dus zeker dat je de juiste keuze maakt!

Een sieraad cadeau doen is nog nooit zo makkelijk geweest! Je kunt de Jewelcard gewoon simpel en snel bestellen hier op de website. Als je dat bovendien doet voor 17.00 uur op een werkdag, versturen wij hem nog dezelfde dag! Dan heb je dus razendsnel een top geschenk in huis! Sieraden zijn prachtig om cadeau te doen, maar het is nog leuker om ze te geven wanneer je zeker weet dat de ontvanger er ook echt blij mee zal zijn. Dat is nu precies waar de Jewelcard handig van pas komt! De Jewelcard is het perfecte geschenk voor de verjaardag van een familielid of vriendin, als je een keer iemand echt wilt verrassen!