Tijd voor buitensporten!

11 juli 2023

Je kunt je in de sportschool in het zweet werken, maar ook buiten is een heel plezierige optie! Je workout doen in de frisse buitenlucht is misschien nog wel gezonder. De zuurstof en de zonnestralen zorgen er namelijk voor dat je je nóg energieker gaat voelen. Dus: waar wacht je op? Ga lekker buitensporten! 

Iedereen heeft wel een plek in de buurt waar je buiten ideaal kunt bewegen. Bijvoorbeeld (race)fietsen, (hard)lopen, skeeleren, suppen, roeien of outdoor fitness. Voor wie is het volgens jou hoog tijd voor een variatie op het trainingsschema? Help hem of haar op weg met een cadeaukaart waarmee de buitensportuitrusting (gedeeltelijk) kan worden aangeschaft. Een cadeau dat goed is voor top tot teen en voor buiten én binnen.

1. Shoes & Sneakers Cadeau

Met Shoes & Sneakers Cadeau kan de ontvanger het perfecte paar schoeisel uitzoeken. Dus ook een paar schoenen voor die trainingssessie in de buitenlucht. Met meer dan 150 (web)winkels zit er altijd iets passends tussen. Je kunt de cadeaukaart onder meer besteden bij Adidas, Zalando, Wehkamp, Aktiesport en Perry Sport. Laat die activiteit maar komen!

2. Vitaminstore Giftcard

Een pittige workout moet natuurlijk aangevuld worden met voedingssupplementen, vitamines en sportvoeding. En daarvoor ben je bij de Vitaminstore aan het juiste adres. Geef daarom de Vitaminstore Giftcard cadeau zodat de ontvanger het energielevel op peil kan houden. Vitaminstore onderscheidt zich al ruim 25 jaar met een eigen merk, ruim assortiment en deskundig- en persoonlijk advies. Zij hebben 21 winkels én een grote webshop waar de giftcard ingewisseld kan worden.

3. Sport&Fit Cadeau

Met de Sportief Shoppen cadeaukaart van Sport&Fit Cadeau kan iemand zelf een artikel bij een van de beste sportwinkels uitzoeken. Zo geef je dus altijd precies wat de sportfanaat nog nodig heeft. Deze giftcard is onder meer te besteden bij Run2Day, All American Sports, Wintersportstore en Sportballen.nl. Dat is pas heerlijk shoppen!

4. Nike Cadeaubon

De Nike Cadeaubon is het ideale presentje voor actieve types die graag iets toevoegen aan hun sportieve garderobe. Het is een van de grootste sportmerken ter wereld en biedt een breed assortiment aan producten voor alle soorten sporters. Van schoenen en kleding tot sportuitrusting. De Nike Cadeaubon is te besteden in alle Nike-winkels in Nederland en België, zowel online als offline.

 

5. Decathlon Cadeaukaart

Iedereen kent deze megagrote sportwinkelketen wel: Decathlon! Je kunt het zo gek niet bedenken of Decathlon heeft het: sportkleding, supboards, skeelers, trainingsmateriaal en racefietsen. Met recht een sportwalhalla waar fanatieke sportliefhebbers hun hart kunnen ophalen. Geef daarom de Decathlon Cadeaukaart! Op werkdagen voor 17:00 besteld, is vandaag verzonden. Bestel ‘m dus snel!

Wil je weten welke cadeaukaarten er nog meer zijn?

Wij maken er een sport van om de leukste cadeaukaarten in ons assortiment te hebben. En dat zijn er echt heel veel en je vindt ze hier.