Tips voor uitstapjes in de herfst

30 oktober 2023

De zomer lijkt het ideale seizoen voor uitstapjes, maar niets is minder waar! Ook tijdens de herfstmaanden kun je er uitstekend op uit trekken en gezellige uitjes ondernemen. Dus kom onder je dekentje vandaan, hul jezelf in een warme jas en trek de rood-, geel-, bruingekleurde wereld in!

Voor wie kinderen heeft: de herfstvakantie, de eerste vakantie van het nieuwe schooljaar, staat voor de deur. Dus hoog tijd om weer iets gezelligs buiten de deur te doen met het hele gezin. Dat vinden vrienden en familie vast ook een goed idee en daarom hebben wij vijf leuke cadeaukaarten geselecteerd om eropuit te gaan in de herfst. Wie in jouw omgeving ga jij uit de herfstdip halen en blij maken met een uitstapje?

1. NR1 Dagje uit Cadeau

Met ‘Dagje uit cadeau’ van NR1Cadeau geef je een onvergetelijke belevenis. Het is een perfect geschenk voor een gezin, maar ook voor volwassenen die van uitjes houden. En wie houdt er nu niet van een leuke dag weg? Wordt het een pretpark of een dierentuin? Of toch een middag op de lange latten in de skihal of een tochtje met een rondvaartboot? Voor iedereen zit er wel iets bij waar hij of zij lekker van kan genieten!

2. Hotelgiftcard

Misschien is tijdens het najaar de natuur wel op z’n mooist en dat maakt dit jaargetijde het uitgelezen moment om een nieuwe stad te ontdekken! Met de Hotelgiftcard kan iemand zelf kiezen uit maar liefst 600.000 hotels en accommodaties over de hele wereld. Liever een overnachting in het voorjaar? Dan kan de ontvanger het verder weg zoeken en een hotelletje op het zuidelijk halfrond boeken, want daar is het momenteel lente. Kortom: alles is mogelijk met deze veelzijdige cadeaukaart.

3. Dagje Uit Cadeaukaart

Uitjes zijn het hele jaar door leuk voor zowel jong als oud. Sportieve uitstapjes, pretparken, dierentuinen, musea of rondleidingen: met Dagje Uit Cadeaukaart kan het allemaal. Met deze giftcard heb je keus uit meer dan veertig verschillende uitjes. Ook met echt herfstweer is er genoeg te doen. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het Scheepvaartmuseum of Luchtvaartmuseum Aviodrome. Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na uitgifte aan één of meerdere dagjes uit naar keuze en kan dus ook voor een uitstapje in het voorjaar gebruikt worden.

4. Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart

Wie wordt er niet gelukkig van een stomende sauna of ontspannende massage? Een belevenis die goed is voor lichaam én geest. Vooral op een herfstdag waarop de regen met bakken uit de hemel komt. Met de Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart kan de ontvanger kiezen uit ruim 210 aangesloten sauna’s die verspreid zijn over het hele land. Bestel je de cadeaukaart op werkdagen vóór 17.00 uur? Dan sturen we hem dezelfde dag nog jouw kant op. Je bestelt ‘m snel en gemakkelijk in onze webshop.

5. WonderCard

Het droomuitje van de één is de nachtmerrie van een ander. Met de flexibele WonderCard van Wonderbox kan de ontvanger gelukkig alle kanten op. Met deze cadeaukaart geef je 12.500 belevenissen in Nederland, België, Frankrijk, Spanje en Italië cadeau! Dat kan het bijwonen van een voetbalwedstrijd zijn, een gezellige high tea, maar ook een overnachting in een droomhotel. De ontvanger van deze WonderCard bepaalt dat helemaal zelf. De cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na uitgifte en is online te besteden bij de talloze aangesloten uitjes.

Cadeaukaarten voor uitstapjes

Zit dé cadeaukaart voor leuke uitjes er nog niet tussen? Neem dan hier een kijkje in ons ruime assortiment. We hebben namelijk nog veel meer giftcards waarmee je onvergetelijke belevenissen cadeau doet.