Shop nog snel de mooiste zomeraccessoires

14 augustus 2023

In de zomer hebben we minder stof om het lijf, dus moeten we ons voorkomen wat opleuken met stijlvolle accessoires. Een vleugje chique, dat pas bij elke temperatuur. Met die trendy tas, riem, zonnebril of statement oorbellen kom je nét wat beter voor de dag.

Wie gun jij opvallende of subtiele accessoires om de zomerlook compleet te maken? We hebben hieronder giftcards voor je in de spotlight gezet waarmee jij hem of haar summer essentials cadeau doet. Want zeg nou eerlijk: wat is een outfit zonder de juiste accessoires? 

1. Fashion Giftcard

De Fashion Giftcard is perfect voor fashionlovers, trendsetters en shopaholics. Deze cadeaukaart kan de ontvanger namelijk zelf inwisselen voor een cadeaukaart van diverse fashion stores. Denk aan De Bijenkorf, Nike, Zalando, My Jewellery en Only For Men. Als het bij een van deze winkels niet lukt om een goede zomeraccessoire te scoren, dan weten wij het ook niet meer!

2. Zalando Cadeaubon

Dit is pas een tof cadeau voor modeliefhebbers! Met de Zalando Cadeaubon kan hij of zij eindeloos shoppen in de Zalando webshop en de leukste items aanschaffen van premium merken. Het aanbod is zo groot, dat het nog lastig zal worden om een keuze te maken. De cadeaukaart is onbeperkt geldig. Bestel hem snel in onze webshop en maak je cadeau extra speciaal door er een persoonlijke boodschap en fraaie verpakking aan toe te voegen.

3. Primark Cadeaubon

Bij de Primark slaagt iedereen! Daarom is voor elke dame of heer de Primark Cadeaubon een goede zet. Deze digitale cadeaukaart kan worden besteed aan de gehele collectie van elke Primark-winkel in Nederland. Je kunt zelf het saldo bepalen tussen de €10 tot €150 en dat bedrag blijft twee jaar geldig. Bestel je de giftcard op werkdagen voor 17.00 uur? Dan wordt deze direct verzonden!

4. Hunkemöller Cadeaubon

Hunkemöller heeft niet alleen mooie lingerie, maar ook stijlvolle accessoires. Denk aan body chains, heupriemen en zonnebrillen. Met deze items maak je je zomerlook nog net wat sexyer. En daar krijgen we het nog warmer van… De Hunkemöller Cadeaubon is onbeperkt te besteden bij alle Hunkemöller-winkels. 

5. H&M Giftcard

Een niet al te dure zomeraccessoire aan de garderobe toevoegen? Ga dan voor de H&M Giftcard. Ook bij deze winkelketen kunnen modebewuste types hun hart ophalen en de nog ontbrekende finishing touch aan de outfit toevoegen. Deze cadeaukaart is geldig tot 5 jaar na uitgifte en is in delen te besteden.

Giftcards voor fashionliefhebbers

Op onze website vind je alle cadeaukaarten die in de smaak zullen vallen bij shopaholics.