Shop een trendy strandoutfit

12 juni 2023

Of je deze zomer nou een tropisch oord gaat bezoeken of langs de Nederlandse kust gaat flaneren; iedereen wil overal ter wereld goed voor de dag komen op het strand. Dat houdt niet alleen mooie badmode in, maar ook een stijlvolle zonnebril, zomerhoed, kimono, slippers en badlaken. En natuurlijk een hippe strandtas om je flesje water, zonnebrandcrème en boeken in mee te nemen.

Wil je binnenkort een strandliefhebber in het zonnetje zetten? Dan hebben wij alvast een aantal cadeaukaarten voor je opgezocht, zodat hij of zij items aan de strandgarderobe kan toevoegen en met een hippe beachlook op het strand kan verschijnen.

1. Cadeaukaart.nl Keuze Cadeaukaart

Is de beachlook al compleet? Maar ontbreekt bijvoorbeeld het flesje water, de zonnebrandcrème of het boek nog? Trakteer de ontvanger dan op de Keuze Cadeaukaart. Deze cadeaukaart is om te wisselen voor 200+ cadeaukaarten en daarom zijn de opties eindeloos! Haal iets dorstlessends bij Ekoplaza, koop een lekkere zonnebrandcrème bij Rituals of haal een mooi boek of tijdschrift in huis met de boekenbon. Laat het strandweer maar komen!

2. Fashion Giftcard

Alle modeliefhebbers opgelet! De Fashion Giftcard is op dit moment dé perfecte cadeaukaart op het gebied van mode. De ontvanger kan de giftcard zelf inwisselen voor een cadeaukaart naar keuze. Hierbij kan gekozen worden uit een zeer uitgebreid aanbod van de mooiste merken. Denk bijvoorbeeld aan De Bijenkorf, H&M, Shoeby, Hunkemöller, Zalando, Decathlon, My Jewellery en Sustainable Fashion Giftcard. Hier moet de ontvanger zeker slagen voor een fashionable strandoutfit.

3. Primark Cadeaukaart

De Primark Cadeaukaart zal met open armen worden ontvangen door de zonaanbidder. Hij of zij zal gegarandeerd wat geschikts vinden in de uitgebreide collectie. Deze digitale cadeaukaart kan worden besteed bij elke Primark-winkel in Nederland. De waarde van de giftcard kun je zelf bepalen, van €10 tot €150. Verras nu iemand met een heerlijk dagje shoppen!

4. fashioncheque

Weet je niet precies wat nog ontbreekt in de strandgarderobe van de ontvanger? Ga voor de fashioncheque! Hiermee kan hij of zij zelf een cadeaukeuze maken en kan er bij meer dan 10.000 winkels en webshops worden geshopt. Je scoort hier absoluut een mooie zwembroek/bikini, zonnebril of zomerhoed.

5. Zalando Cadeaubon

Ben je op zoek naar het perfecte cadeau voor een modebewuste vriend, familielid of geliefde? Zoek niet verder! De Zalando Cadeaubon is de ultieme keuze om iemand te verwennen met een unieke shopervaring. Met duizenden trendy merken en een eindeloze selectie kleding, schoenen en accessoires, biedt de Zalando Cadeaubon de ontvanger de vrijheid om zelf iets uit te kiezen wat perfect bij hun stijl past.