Bedankjes voor huisoppassers

07 augustus 2023

De maanden juli en augustus zijn van oudsher dé maanden om met het gezin op pad te gaan. Maar wie geeft de kat te eten, wie haalt de post van de mat en wie geeft de planten water? Een goede huisoppasser is goud waard en daarom is een bedankje wel op zijn plaats!

Of het nu de buurvrouw is die elke dag even binnenloopt voor de post en de kat of een dochter van vrienden die een paar weken in je huis bivakkeert: het is fijn dat je huis in de gaten wordt gehouden als je zelf ver weg bent. Maar wat geef je ze na afloop om ze te bedanken? Wij zochten de vijf beste cadeaukaarten voor deze gelegenheid voor je uit!

1. Bedankt Keuze Cadeaukaart

Hoe bedank je iemand beter dan met de Bedankt Keuze Cadeaukaart? Deze kaart zegt precies wat je wilt zeggen en wordt ook dankbaar ontvangen, want de cadeaukaart kan worden ingewisseld voor 200+ andere cadeaukaarten. Zo geef je altijd een passend cadeau. Vindt de ontvanger een cadeau maar onzin? Weet dan dat ze deze cadeaukaart ook kunnen doneren aan goede doelen!

2. Dinercadeau

Heeft je oppasser wekenlang rond etenstijd de kat eten gegeven? Dan is een relaxt etentje als bedankje wel op z’n plaats. Met Diner Cadeau geef je precies dat! De cadeaukaart is te besteden bij meer dan 3000 restaurants in Nederland. Zo kan de oppasser er lekker van lunchen, high-tea’en of dineren. Zo kun je de oppasser met een gerust hart nog eens vragen!

3. Douglas Cadeaukaart

Zorgt jouw oppasser er tijdens de warmste dagen van het jaar voor dat je tuin prachtig groen en in volle bloei blijft en kom je terug in een groene oase? Dan is een cadeaukaart die net zo lekker ruikt als alle bloemen in jouw tuin wel op zijn plaats. Met de Douglas Cadeaukaart geef je keuze uit heerlijke parfums en verzorgingsproducten voor onder de douche of in bad. Zo ruikt niet alleen je tuin, maar ook de buurvrouw lekker!

4. Bol.com Cadeaukaart

Past de dochter van vrienden een paar weken op je huis en is het er schoner bij thuiskomst dan toen je de deur achter je dichttrok? Dan is ook een cadeautje voor deze huisoppasser op z’n plaats. Met de Bol.com Cadeaukaart maak je menig jeugdig oppasser extra blij, want met de nieuwste gadgets die ze daarmee aan kunnen schaffen, maken ze na de zomervakantie de blits in de klas!

5. Gall & Gall Cadeaukaart

Heb je geen huisdieren en geen planten, maar ben je toch blij dat je zus eens per week even de post van de mat heeft gehaald? Ook dan is het leuk om een bedankje te geven. Met een Gall & Gall Cadeaukaart kan ze bijvoorbeeld een fles van haar favoriete wijn uitzoeken of genieten van de Aperol Spritz die jou in de vakantie ook zo goed gesmaakt heeft!

Benieuwd naar andere cadeaukaarten?

We hebben natuurlijk nog veel leuke cadeaukaarten die je als bedankje aan je huisoppasser kunt geven na de vakantie. Wil je weten welke? Je vindt ze hier