Nieuw jaar? Nieuw interieur!

08 januari 2024

Een nieuw jaar staat voor velen voor een nieuw begin en iedereen heeft wel eens goede voornemens gemaakt: van stoppen met roken tot afvallen en van meer sporten tot meer tijd voor jezelf. Dat nieuwe begin zien we ook terug als de kerstboom de deur uitgaat. We vinden de woonkamer dan vaak maar kaal en leeg en menigeen grijpt dat moment aan om nieuwe planten voor de huiskamer te scoren, zodat de ruimte er weer wat gezelliger en fleuriger uitziet.

Wie het grondiger aan wil pakken gaat voor een complete metamorfose. Nieuwe accessoires, een nieuw kleed, kussens op de bank, een nieuwe lamp of zelfs nieuwe meubels of een complete verbouwing. Voor al die mensen die het nieuwe jaar gebruiken als startschot voor een nieuw interieur, hebben wij de beste cadeaukaarten op een rijtje gezet. Zo komt dat voornemen als beste uit de verf!

1. Dille & Kamille Cadeaukaart

Wie het wil houden bij kleine accessoires kan met de Dille & Kamille cadeaukaart helemaal uit de voeten. Zowel in de winkels als online vind je een ruim assortiment aan hippe woonaccessoires voor huis, tuin, keuken, slaapkamer en badkamer. Van mooie kaarsen tot leuke bloempotten en van een mooi servies tot nieuw badtextiel. De cadeaukaart is tot twee jaar na uitgifte geldig en als je op werkdagen vóór 17.00 uur bestelt, verzenden we nog dezelfde dag!

2. FonQ Cadeaukaart

Bij de aankoop van nieuwe accessoires en nieuw meubilair komt de FonQ Cadeaukaart goed van pas. De cadeaukaart is alleen in de webshop van FonQ te besteden en de website is handig ingedeeld op ruimtes en woonstijlen. Zo vind je heel veel wooninspiratie om het nieuwe jaar goed van start te gaan. Houd je het bij een nieuw kleed en decoratieve kussens of ga je voor een nieuwe bank, nieuwe raamdecoratie of een compleet vernieuwde slaapkamer? Op FonQ kun je uren struinen en met deze cadeaukaart ook direct je slag slaan!

3. Huis & Tuin Cadeau

We zeiden het al: planten staan hoog op de verlanglijst, zodra de kerstboom het gebouw heeft verlaten. En dat snappen wij, want in de donkere en saaie dagen na de feestmaand kan elk huis wel een beetje fleurigheid gebruiken. Huis & Tuin Cadeau is te besteden bij 2500+ woonwinkels en tuincentra door heel Nederland. Je kunt er niet alleen planten of mooie kunstbloemen mee kopen, maar ook alles voor in je keuken en de meest trendy meubels voor elke ruimte in je huis. Een multifunctionele cadeaukaart dus, die goed van pas komt als iemand het grondig aan wil pakken!

4. IKEA Cadeaukaart

Wie is er geen fan van het Zweedse woonwarenhuis waar zoveel te koop is dat het lastig kiezen is? De IKEA Cadeaukaart is zowel online als in de winkel te besteden aan alles wat je maar kunt bedenken voor huis en tuin. Van nieuwe meubels voor alle woonvertrekken en je tuin of balkon, tot accessoires die je huis er helemaal anders uit laten zien. Ook handig: er is ook een digitale cadeaukaart. Die heb je binnen een uur al in je mailbox. Fijn als je op het laatste moment nog een leuk cadeau nodig hebt voor de interieurstylist in je vriendengroep!

5. Gamma Cadeaukaart

Geen klus zonder Gamma! En dan is de Gamma Cadeaukaart letterlijk en figuurlijk superhandig. Je vindt er niet alleen alle bouwmaterialen die nodig zijn voor de kleine en grote klus, maar ook raamdecoratie, meubelen voor huis en tuin, verlichting en accessoires voor in de woonkamer, badkamer én keuken. Een echte doe-het-zelver kan niet zonder Gamma, dus ken je een ware klusfanaat die klussend het nieuwe jaar in gaat? Dan is dit de cadeaukaart bij uitstek!

Zit jouw cadeaukaart voor een nieuw interieur er niet bij? We hebben nog veel meer huis-, tuin- en keukencadeaukaarten die perfect zijn als cadeau bij een nieuw interieur. Weten welke? Je vindt ze hier