Topbloemen Cadeaukaart

Topbloemen Cadeaukaart

  • Te besteden op Topbloemen.nl en bij aangesloten lokale bloemisten

  • Ontvang je digitale cadeaukaart binnen één uur in je e-mail!

  • Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

  • Geldig tot 3 jaar na uitgifte

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€25,00

Met de Topbloemen Cadeaukaart geef je de ontvanger een prachtige bos bloemen, wanneer het hen het beste uitkomt! In plaats van een boeket dat snel verwelkt, kan de ontvanger kiezen uit een mooi boeket of bloemstuk, of zelfs een plant waar ze langer van kunnen genieten. Je fleurt zijn of haar dag in ieder geval altijd op met de Topbloemen Cadeaukaart!

Deze giftcard is te besteden tot 3 jaar na uitgifte en is in delen online en in de winkels te besteden. 

Veelgestelde vragen

Waar is de Topbloemen Cadeaukaart te koop?

Met de cadeaukaart van Topbloemen.nl bezorg je zeker weten een glimlach op het gezicht van de ontvanger. Bestel deze cadeaukaart gemakkelijk op cadeaukaart.nl. Kies een waarde tussen de €10 - €150 euro. Voeg (optioneel) een leuke verpakking en persoonlijke boodschap toe om het geven nog specialer te maken. Plaats je je bestelling op een werkdag voor 17.00 uur? Dan word het dezelfde dag nog verzonden. 

Waar is de Topbloemen Cadeaukaart te besteden?

De Topbloemen cadeaukaart kan worden ingewisseld voor schitterende bloemen en planten, zowel online als bij een van de deelnemende bloemisten van Topbloemen.nl.

Hoe werkt de Topbloemen Cadeaukaart?

Met de Topbloemen Cadeaukaart kun je zowel online als in aangesloten winkels betalen. Online voer je tijdens het afrekenen de 19-cijferige barcode en pincode in om het bedrag automatisch te verrekenen. In de winkel wordt de kaart bij de kassa gescand voor automatische verrekening. eventuele resterend saldo blijft beschikbaar voor toekomstige aankopen.

Hoe lang is de Topbloemen Cadeaukaart geldig?

De Topbloemen Cadeaukaart is drie jaar geldig vanaf de datum van uitgifte.

Welk saldo staat er op mijn Topbloemen Cadeaukaart?

Op de website topbloemen.nl kun je eenvoudig je saldo van de Topbloemen Cadeaukaart controleren onder de 'saldo checker'.