Maak je huis herfstklaar!

23 oktober 2023

Nu de zon zich steeds minder en korter laat zien en vallende bladeren en regen aankondigen dat de herfst er is, is het ook weer lekker om thuis te cocoonen. Daarbij is het wel vereist dat je huis lekker herfstklaar is, met sfeervolle accessoires en gezellige elementen om elke avond weer fijn thuis te komen.

Misschien heb je familie of vrienden die wel wat hulp kunnen gebruiken bij het herfstklaar maken van hun huis. Of ken je iemand die recent is verhuisd en zoek je nog een leuk cadeau om van dat huis een thuis te kunnen maken. Voor iedereen die z’n huis najaarsklaar wil maken delen we onze top-5 cadeaukaarten voor een sfeervolle herfst!

1. fonQ Giftcard

Een beetje trendsetter kan niet zonder fonQ Giftcard. Geef je deze cadeaukaart, dan geef je toegang tot een ruim assortiment unieke woonitems en woonaccessoires. Van mooie banken en verlichting tot gezellige kussens en plaids om kleur en sfeer te brengen in de details. Wie op zoek is naar inspiratie kan zich op de website helemaal onderdompelen in de trends van dit najaar en kan met een gekregen cadeaukaart gelijk z’n slag slaan!

2. Huis & Tuin Cadeau

Niet alleen het huis, maar ook de tuin herfstklaar maken? Dan is Huis & Tuin Cadeau de ideale cadeaukaart. Deze allrounder is te besteden bij 2500+ woonwinkels en tuincentra. Met de cadeaukaart kan de ontvanger dit najaar z’n slag slaan bij de uitverkoop van zomeritems voor in de tuin of frisse, nieuwe planten aanschaffen, maar ook kiezen uit de vele leuke meubels en accessoires bij de bekende woonwinkels. De cadeaukaart is tot 2 jaar na uitgifte geldig en is zowel als fysieke cadeaukaart als e-voucher te verkrijgen.

3. Wehkamp Cadeaukaart

Nieuwe dekbedhoezen, vloerkleden en handdoeken, leuke woonkameraccessoires of een nieuwe uitzet voor de keuken? Met de Wehkamp Cadeaukaart is alles binnen handbereik en geef je dus een fantastische cadeaukaart om het hele huis gezellig mee te maken. In het ruime assortiment zijn ruim 100.000 artikelen gewoon vanuit de luie stoel te bestellen. Daar zit dus altijd iets bij voor iedereen!

4. Vtwonen Cadeaukaart

Wie kent het heerlijke bladermagazine van Vtwonen niet? Word jij ook altijd zo hebberig van al die wooninspiratie? Dan hebben je vriendinnen dat vast ook! De Vtwonen Cadeaukaart is er voor ieders favoriete woonstijl en is te besteden op vtwonen.nl met ruime keus uit meubels, verlichting en accessoires. En net als alle andere cadeaukaarten geldt ook voor deze huiselijke cadeaukaart: op werkdagen vóór 17.00 uur besteld is dezelfde dag nog verzonden.

5. Lees! Cadeaukaart

En wat doet iemand dan die al helemaal herfstklaar is? Tip: met een kleedje op de bank met een goed boek! Hebben jouw vrienden en familie het thuis al helemaal tiptop op orde? Geef dan Lees! Cadeaukaart voor de nieuwste thrillers en romans of de leukste woonmagazines om nieuwe inspiratie op te doen. Met deze cadeaukaart kan de boekenkast weer lekker gevuld worden en kunnen de laatste roddels, nieuwste woontrends of die leuke Donald Duck in één ruk worden uitgelezen.

Nog meer huiselijke cadeaukaarten?

Ben je nieuwsgierig welke cadeaukaarten voor een herfstklaar huis we nog meer in ons assortiment hebben? Neem dan snel hier een kijkje!