Laat je secretaresse shinen op Secretaressedag

15 april 2024

Ze zijn onmisbaar: secretaresses, personal assistants, managementondersteuners en officemanagers. Om hen te laten weten dat we niet zonder ze kunnen is er een speciale dag in het leven geroepen: Secretaressedag! Jaarlijks op de derde donderdag van de maand april, dit jaar valt dat op de 18e, zetten we deze manusjes-van-alles in het welverdiende zonnetje.

Heb jij ook zo’n duizendpoot op de werkvloer rondlopen die alles op rolletjes laat verlopen? Geef dan een mooie attentie op Secretaressedag. Wij hebben vijf cadeaukaarten uitgezocht die bij iedereen in de smaak vallen, omdat je er echt alle kanten mee op kunt!

1. Cadeaukaart.nl Keuze Cadeaukaart

Zonder twijfel de meest veelzijdige optie uit ons assortiment: de Cadeaukaart.nl Keuze Cadeaukaart! Deze kan de ontvanger zelf besteden aan meer dan 200 cadeaukaarten die je vindt op Cadeaukaart.nl. Van cadeaukaarten voor een dagje weg of een avondje dineren of bioscoop, tot cadeaukaarten om te shoppen, te gamen of te ontspannen: de mogelijkheden zijn eindeloos. Zo ontvangt jouw spin-in-het-web altijd een cadeaukaart op maat. Tip: je maakt de cadeaukaart nog leuker door te kiezen voor een mooie verpakking en er een persoonlijke boodschap aan toe te voegen.

2. Diner Cadeau

Waar ook iedereen gelukkig van wordt, is van een lekker dinertje! Met Diner Cadeau kun je de plank dus niet misslaan. Deze nummer 1 dinerbon van Nederland hoef je trouwens niet per se te besteden aan een avondmaal, want een lekkere lunch of gezellige high tea behoren ook tot de opties. Er zijn meer dan 3250 aangesloten restaurants, die zich bevinden door het hele land. Jouw rechterhand hoeft dus nooit ver te rijden om een geschikte locatie in de omgeving te vinden.

3. Lees! Cadeaukaart

Lezen verlaagt je hartslag en zorgt ervoor dat je spieren ontspannen en daardoor zal het stressniveau van jouw alleskunner flink verminderen. Maak je secretaresse blij met de Lees! Cadeaukaart en zorg zo voor een relaxt gevoel. Met de cadeaukaart kan hij of zij zelf een gewenst boek, e-book of tijdschrift in huis halen. De kaart kan worden besteed bij Primera, Bruna en Readshop, maar ook online bij Bruna.nl en Boeken.nl. Bestel je de cadeaukaart op werkdagen voor 17.00 uur? Dan versturen wij deze dezelfde dag nog.

4. Bloemen Cadeaukaart

Onderzoek wijst uit dat bloemen goed zijn voor het humeur. Ze zorgen voor geluk, energie en voor ontspanning. Je doet er dus goed aan om je geliefde collega te trakteren op de Bloemen Cadeaukaart. Dit fleurige cadeau kan worden ingewisseld bij meer dan 1500 bloemisten en bloemenwebshops. Wel zo handig als je weet dat jouw assistente het weekend na Secretaressedag op pad is en liever later geniet van een mooi boeket, kamer- of tuinplant. 

5. Thermen Cadeau

Hard werken betekent hard ontspannen. Trakteer daarom op een dagje pure verwennerij met Thermen Cadeau! Deze is te besteden bij vier luxe resorts: Thermen Bussloo, Thermen Soesterberg, Thermen Berendonck en Thermen Bad Nieuweschans. Daar kan gekozen worden voor een dagje ontspanning, met een luxe beautyproduct of een volledig arrangement. Als iemand zo’n aangenaam moment van rust verdient, dan zijn het de secretaresses wel!  Erna kunnen ze weer vol nieuwe energie aan de slag, want zoals eerder gezegd: ze zijn onmisbaar.

Nog meer cadeaukaarten voor secretaressedag?

Zit dé cadeaukaart voor jouw secretaresse hier nog niet tussen? Neem dan hier een kijkje in ons assortiment. Dan zie je snel genoeg dat er voor elke secretaresse een ideale cadeaukaart is!