Have a sparkling X-mas

04 december 2023

De feestmaand is aangebroken, dus we mogen ons weer lekker uitdossen, fonkelen, glinsteren en glanzen. In je meest glamorous kerstlook en met een glas bubbels in je hand onder de versierde boom zitten: feestelijker wordt het leven niet!

Wie wens jij een sprankelende Kerst met glitters in de vorm van kleding of sieraden en sparkling wine of een ander bubbeltje? Met onderstaande vijf cadeaukaarten zorg je ervoor dat iemand engelachtig mooi de feestdagen ingaat én heerlijk kan genieten van een bruisend drankje.

1. Siebel Juweliers Cadeaukaart

Zelfs de meest eenvoudige outfit maak je chique met bijpassende accessoires. De feestdagen zijn misschien wel het meest geschikte moment van het jaar om je voorkomen te verfraaien met blingbling sieraden. Voor de meest stijlvolle kettingen, armbanden, ringen, oorbellen en horloges moet je rondsnuffelen in de webshop van Siebel Juweliers. Daar shoppen wordt nóg leuker als je de Siebel Juweliers Cadeaukaart te besteden hebt. Naast mooie producten kun je er ook rekenen op goede service, vakmanschap en persoonlijke aandacht.

2. H&M Giftcard

Op zoek naar kleding voor de feestdagen waarvoor je je portemonnee niet al te wijd open hoeft te doen? Dan ben je bij de H&M aan het juiste adres. Geef de H&M Giftcard cadeau, zodat de ontvanger zelf iets kan uitzoeken. Misschien wel een fluwelen colbert, satijnen overhemd, een glitterende jumpsuit of een overslagjurk met pailletten. Hier gaat hij of zij zeker de show mee stelen! Voor schoenen en accessoires kun je hier trouwens ook online en in de fysieke winkels terecht.

3. Brandfield Giftcard

Voor prachtige accessoires kun je ook slagen bij Brandfield. Hier vind je de mooiste sieraden van ware topmerken voor dames en heren. Iedereen kan er iets naar zijn of haar wens vinden, dus de Brandfield Giftcard cadeau geven is een geslaagd idee! Met een fonkelende Swarovski-armband, is een party outfit natuurlijk helemaal af. Maar je vindt bij Brandfield ook zonnebrillen, sieradendozen, watchwinders en cleaning sets.

4. Fashion Giftcard

De Fashion Giftcard kun je inleveren bij diverse fashion stores, dus deze cadeaukaart is een echte musthave voor modeliefhebbers. Onder andere De Bijenkorf, Shoeby, Zalando, Primark, My Jewellery, de Wehkamp, Sustainable Fashion Giftcard en Only For Men zijn aangesloten winkels. En laten we ook Sparkle Amsterdam niet vergeten te noemen! Het moet gegarandeerd lukken om bij een van die (online) winkels iets te scoren voor een sprankelende kerstlook. Op werkdagen voor 17.00 uur bestelt, is dezelfde dag nog verzonden!

5. Gall & Gall Cadeaukaart

Last but not least… Geen geslaagd feest zonder een glas feestelijke bubbels! Dit kan (alcoholvrije) champagne, cava of prosecco zijn. Maar ook een bruisende cocktail of mocktail. Bij Gall & Gall vind je heerlijke bubbelende drankjes waarmee je de feestdagen nog gezelliger en lekkerder maakt. Met de Gall & Gall Cadeaukaart kan de fijnproever zelf een drankje uitzoeken waarvan hij of zij tijdens de kerstdagen of op oudejaarsavond wil genieten. Een cadeau dat 100% in de smaak valt. Proost op een gezellige feestmaand!

Sprankelende giftcards

Op zoek naar nog meer giftcards die zorgen voor sprankelende feestdagen? Klik dan hier en kijk snel op onze website!