Last minute Sinterklaascadeaus

01 december 2023

Het heerlijk avondje komt nu wel erg dichtbij… Hulpsinterklazen zijn druk geweest de afgelopen tijd, dus het kan zomaar zijn dat ze door het vele geregel een cadeautje over het hoofd hebben gezien. Geen man over boord, want gelukkig is er nog even de tijd om het ontbrekende pakje in die jutezak te krijgen.

Wij hebben vijf cadeaukaarten op een rijtje gezet, waarmee de Hulpsinterklaas gegarandeerd voor een blij gezicht zorgt. Als je de cadeaukaart op werkdagen voor 17:00 uur bestelt, dan verzenden wij ‘m dezelfde dag nog. Stress is dus niet nodig, want alles komt goed.

1. Sinterklaas Keuze Cadeaukaart

Een Hulpsint die op zeker wil spelen, moet kiezen voor de Sinterklaas Keuze Cadeaukaart. De ontvanger wisselt deze cadeaukaart eenvoudig in voor een giftcard naar keuze en kan daarbij uit meer dan 200 opties kiezen. Rituals, H&M, Kluscadeau, Dagje Uit en Douglas zijn maar een greep uit de talloze mogelijkheden. Met deze cadeaukaart haal je sowieso een topcadeau is huis én heeft de ontvanger een topavond! 

2. Top1Toys Cadeaukaart

Elk kinderhartje gaat sneller kloppen door het Sinterklaasfeest. Zingen, schoentjes zetten, pepernoten, surprises, pakjesavond. De goedheiligman weet als geen ander hoe hij een leuke fuif moet insteken. Weet je wanneer het feest helemaal compleet is? Als de brave kindertjes een Top1Toys Cadeaukaart krijgen. Hiermee kunnen ze zelf het mooiste speelgoed uitzoeken in het brede assortiment van Top 1 Toys. Lego, spelletjes, poppen, knutselspullen, buitenspeelgoed, kortom: een cadeaukaart die goed is voor kinderen in alle leeftijden.

3. Lees! Cadeaukaart

Sinterklaas houdt van lekker lezen in het Grote Boek en met hem zijn er nog veel meer mensen die het heerlijk vinden om weg te duiken in een goede roman, thriller, biografie of mooi magazine. Maak deze mensen daarom blij met Lees! Cadeaukaart, zodat de collectie in de boekenkast of op de e-reader aangevuld kan worden. Lees! Cadeaukaart is dé cadeaukaart op het gebied van boeken, ebooks en tijdschriften. Je kunt de giftcard inwisselen bij Primera, AKO, Bruna en The Readshop, maar ook online op Bruna.nl en Boeken.nl. Maak de fysieke cadeaukaart extra leuk met een feestelijke cadeauverpakking en een persoonlijke boodschap.

4. bol.com cadeaukaart

Een giftcard geven waarmee de ontvanger de keuze heeft uit meer dan 36.000.000 artikelen? Kies dan voor de bol.com cadeaukaart, Hulpsinterklaas. Deze giftcard is altijd handig om te krijgen en zal door iedereen welbesteed worden. De veelzijdige webshop heeft altijd wel iets in het absurd grote assortiment waar jong tot oud gelukkig van wordt. Bestel deze giftcard dus snel!

5. Diner Cadeau

Een andere vorm van een heerlijk avondje, is een avondje culinair genieten! Met Diner Cadeau doe je een smakelijke lunch, high tea of diner cadeau. Weet je dat deze cadeaukaart van 2018 tot en met 2023 is uitgekozen tot Giftcard van het Jaar? Met dit geschenk kun je dus niet de mist in gaan. Er zijn 3250 restaurants, verspreid door het hele land, aangesloten bij Diner Cadeau. Er zit dus altijd een zaak naar smaak in de buurt waar je dit cadeau kunt inwisselen. 

Op zoek naar nog meer cadeautips?

Wil je nog meer ideeën opdoen over wat je in de jutezak kunt stoppen? Klik dan hier om snel naar onze website te gaan en te zien welke Sinterklaascadeaus we nog meer in ons assortiment hebben.