Roblox Cadeaukaart

Roblox Cadeaukaart

 • Besteed in de game aan toffe emotes, handige power-ups en wapens

 • Ontvang je digitale cadeaukaart binnen één uur in je e-mail!

 • Staat garant voor urenlang speelplezier!

 • Te bestellen in waarden van € 10,- tot € 200,-

 • Onbeperkt geldig

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€25,00

Zoek je een Roblox Cadeaukaart? Kijk niet verder! Bij Cadeaukaart.nl kan je snel en gemakkelijk een Roblox Cadeaukaart kopen. Met deze cadeaukaart kan je in de Roblox game jouw Robux direct opwaarderen. Deze Robux besteed je in-game aan toffe emotes, handige power-ups, wapens en veel meer. De Roblox Cadeaukaart is gemakkelijk en snel te bestellen in onze webshop. Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het Roblox tegoed meteen kunt gebruiken. Dus waar wacht je nog op? Geen speeltijd te verliezen!

De Roblox Cadeaukaart is onbeperkt geldig en is online te besteden.

Veelgestelde vragen

Waar koop ik een Roblox Cadeaukaart?

Bij Cadeaukaart.nl kun je eenvoudig jouw Roblox Cadeaukaart kopen. Je hebt hierbij de keuze voor diverse vouchers ter waarde van een vast bedrag. Bovendien kan je ook zelf een waarde uitkiezen tussen €10 en €200. Je ontvangt de code bovendien direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Waar kan ik de Roblox Cadeaukaart aan uitgeven?

Roblox heeft een uitgebreide catalogus om je personage uniek mee aan te kleden. Met de Robux die op de cadeaukaart staan koop je onder andere toffe emotes, handige power-ups en stoere wapens. Door een Roblox Cadeaukaart te kopen, beschik je in één keer over heel veel Robux.

Wat is Roblox?

Roblox is een game waarbij je samen met andere gamers van alle leeftijden speelt en zelf levels creëert. Er is altijd wel iets leuks beschikbaar om te spelen, of iets nieuws om te ervaren. Deze game is gratis te downloaden en te spelen. Bovendien is het spelen mogelijk op diverse apparaten. Het spel is beschikbaar op de Nintendo Switch, PC, Xbox, tablet en op de smartphone (iOS of Android). Om de game te spelen heb je enkel een account nodig.

Wat is Robux?

Hoewel de game Roblox gratis is om te spelen, heb je voor sommige optionele items en extra content Robux nodig. Robux is de in-game valuta van Roblox.

Hoe krijg je robux van een kaart?

Wil je weten hoe het opwaarderen binnen Roblox werkt? Om de Robux van een Roblox Cadeaukaart te gebruiken volg je de volgende stappen:

 • Ga naar Roblox.com/gamecard en log in op je account.
 • Selecteer 'Gift Cards' in het linkermenu.
 • Klik op 'Redeem Now'.
 • Voer de code in en klik op 'Redeem'.
 • Je Roblox-tegoed is opgewaardeerd!
   

Hoeveel Robux krijg je voor 10, 20 of 50 euro?

Voor 10 euro ontvang je 800 Robux.
Voor 20 euro ontvang je 1700 Robux
Voor 50 euro ontvang je 4500 Robux

Moet ik de Roblox Cadeaukaart activeren?

De Roblox Cadeaukaart wordt geactiveerd geleverd. Je hoeft de cadeaukaart dus zelf niet meer te activeren.

Hoe lang is een Roblox Cadeaukaart geldig?

De Roblox Cadeaukaart is onbeperkt geldig. Je ontvangt de code bovendien direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Algemene Voorwaarden

Door deze cadeaukaart te kopen, te accepteren of in te wisselen accepteer je deze algemene voorwaarden en de Roblox Gebruiksvoorwaarden (beschikbaar op http://www.roblox.com/termsofuse), welke beide onderhevig zijn aan wijzigingen. Deze kaart kan alleen worden ingewisseld op www.roblox.com voor Roblox tegoed, dat alleen mag worden gebruikt om Robux te kopen of een Roblox premium-abonnement af te sluiten (beschikbaarheid en prijzen zijn onderhevig aan wijzigingen – zie http://www.roblox.com/upgrades/robux). Deze kaart kan niet ingewisseld worden voor geld, behalve wanneer dit wettelijk vereist is. Om deze kaart in te wisselen en Roblox tegoed te gebruiken moet je 18 jaar of ouder zijn of toestemming van je ouders of verzorgers verkrijgen, toegang tot internet hebben, een Roblox account aanmaken, en de Roblox algemene voorwaarden accepteren of deze door je ouders of verzorgers laten accepteren wanneer je jonger dan 18 jaar bent. Doorverkoop is niet toegestaan. Roblox is niet verantwoordelijk wanneer deze kaart wordt gebruikt zonder jouw toestemming of als deze is verloren, gestolen of beschadigd. Deze kaart is uitgegeven door en vertegenwoordigt enkel een verplichting voor Roblox Prepaid Company, LLC. De volledige algemene voorwaarden, die aan wijziging onderhevig is vind je op www.roblox.com/giftcardterms

© 2023 Roblox Corporation. Alle rechten voorbehouden.

Houd er rekening mee dat deze Algemene Voorwaarden een aanvulling vormen op de algemene gebruiksvoorwaarden van www.roblox.com. Alle bepalingen van de algemene gebruiksvoorwaarden zijn ook van toepassing op de cadeaubonnen, tenzij in deze Algemene Voorwaarden anders wordt vermeld.  

Verzilverinstructies

 1. Ga in je browser naar Roblox.com/redeem
 2. Log in of maak een account
 3. Voer je pincode in op de website
 4. Geef je tegoed uit aan Robux of een Roblox Premium-abonnement

Geef een Roblox gift card cadeau

Roblox is een van de populairste games van dit moment. Begrijpelijk. Je kunt er miljoenen (ja, echt, miljoenen!) games spelen, vrienden maken en zelfs je eigen games bouwen. In de wereld van Roblox gebruik je Robux om extra items en extra content te kopen.

Elke Roblox fan wil extra Robux

Een Roblox gift card is het beste cadeau dat je een Roblox fan kunt geven. De ontvanger weet waarschijnlijk al precies wat hij of zij ermee gaat doen. Bijvoorbeeld nieuwe accessoires of een compleet nieuw uiterlijk voor zijn of haar avatar. Misschien worden de Robux besteed aan een pet, een game of nieuwe skills? De opties zijn eindeloos!

Dit kan je doen met een Roblox gift card:

- Je kunt de Robux besteden in de Avatar shop.
- Koop skins, kleding, emotes, accessoires, pets of skills voor je avatar
- Je kunt de Robux besteden aan games.
- Krijg toegang tot games, exclusieve levels en extra functies
- Je kunt Robux inzetten voor jouw eigen groep.
- Groep beginnen, adverteren, naam en rang aanpassen, video thumbnail maken

Je Roblox gift card komt vandaag nog naar je inbox

Als je vandaag je Roblox gift card bestelt, krijg je ‘m vandaag nog in je inbox!