Crunchyroll Cadeaukaart

Crunchyroll Cadeaukaart

  • De grootste streamingdienst voor anime ter wereld

  • Streamingdienst Crunchyroll voor 30, 90 en/of 360 dagen.

  • Ontvang je digitale cadeaukaart binnen één uur in je e-mail!

  • Geldig tot 10 jaar na de aankoopdatum

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€4,99

Crunchyroll staat bekend als 's werelds grootste platform voor het streamen van anime. Met een aanbod van meer dan 10.000 afleveringen, voorzien van Engelse ondertitels, bieden ze een uitgebreide bibliotheek voor anime-liefhebbers. Als je kiest voor een premium lidmaatschap, krijg je de mogelijkheid om de nieuwste afleveringen al een uur na de oorspronkelijke Japanse uitzending te bekijken. Bovendien zijn voor bepaalde series ook afleveringen beschikbaar met Engelse nasynchronisatie.

De cadeaukaart heeft verschillende geldigheidsduren: 1 maand (30 dagen), 3 maanden (90 dagen) en/of 12 maanden (360 dagen). Deze kaart kan online worden ingewisseld voor toegang tot het uitgebreide aanbod van Crunchyroll.

Veelgestelde vragen

Wat is Crunchyroll Cadeaukaart?

Bij Crunchyroll, een anime streamingdienst, kun je meer dan 100.000 afleveringen met Engelse ondertiteling bekijken. Met de premium giftcard van Crunchyroll krijg je de mogelijkheid om de nieuwste afleveringen al een uur na de uitzending in Japan te bekijken!

Hoe werkt Crunchyroll Cadeaukaart?

Op crunchyroll.com kun je kosteloos een account aanmaken. Daarna kun je de code activeren via crunchyroll.com/redeem om direct je premium lidmaatschap te activeren. Het is niet nodig om betaalgegevens in te voeren en er zal geen automatische verlenging plaatsvinden.

Hoe lang is de Crunchyroll Cadeaukaart geldig?

De Crunchyroll Cadeaukaart blijft geldig tot 10 jaar na uitgifte en is beschikbaar in verschillende waardes, elk met een specifiek lidmaatschap:

Voor €4,99 ontvang je een lidmaatschap voor 1 maand (30 dagen).
Voor €13,99 ontvang je een lidmaatschap voor 3 maanden (90 dagen).
Voor €39,99 ontvang je een lidmaatschap voor 12 maanden (360 dagen).

Wat is het saldo van mijn Crunchyroll Cadeaukaart?

Aangezien het kopen van een Crunchyroll Cadeaukaart een lidmaatschap bij Crunchyroll impliceert, is het helaas niet mogelijk om het saldo van de cadeaukaart te controleren.

Voorwaarden

Geldig voor de Crunchyroll dienst in landen waar de Crunchyroll diensten worden aangeboden. Een maand is gelijk aan 30 dagen, 3 maanden aan 90 dagen en 12 maanden aan 360 dagen. Als er al een premium lidmaatschap loopt op je account, dan zal het nieuwe lidmaatschap van start gaan nadat de oude afloopt. Om gebruik te maken van deze kaart is een account op crunchyroll.com vereist. Niet restitueerbaar of inwisselbaar (al dan niet weer), behalve waar vereist door de wet. Deze kaart mag niet worden doorverkocht. Ellation is niet verantwoordelijk voor verloren of gestolen kaarten of ongeoorloofd gebruik. Bekijk https://www.crunchyroll.com/tos voor de volledige voorwaarden. Kaarten worden verstrekt door Ellation LLC, 444 Bush Street, CA 94108, San Fransisco, USA.

Inwisselen

Je kan een gratis account aanmaken op www.crunchyroll.com. Daarna kan de code worden geactiveerd op crunchyroll.com/redeem. Je premium lidmaatschap wordt dan meteen geactiveerd. Je hoeft geen betaalgegevens in te vullen en er is geen automatische verlenging. 

Crunchyroll wordt steeds populairder. Dus onze gift cards ook!

Anime en manga veroveren het westen. En Aziatische series worden steeds meer gekeken. Niet gek dus, dat een Crunchyroll Premium abonnement een veelgevraagd cadeau is. De anime series zijn meestal snel, expressief en hebben vaak een diepere, donkere laag. Niet zomaar een tekenfilmpje dus. Anime en manga zijn volwassen genres met miljoenen fanatieke fans.

Jouw Crunchyroll cadeau betekent uren en uren kijkplezier

Je ziet niet alleen alle grote anime shows en films op Crunchyroll. Er is ook ander Aziatisch top-entertainment en spannende anime-games. En natuurlijk is veel er 'merch' voor de echte fans.

Crunchyroll kijken op elk device

Iedereen kan Crunchyroll kijken. Download de app en stream Crunchyroll op je tablet, je computer, smartphone of tv. Geen zorgen dus, dat de ontvanger je Crunchyroll cadeaukaart niet kan gebruiken. Crunchyroll is geschikt voor Android, iOS, Chromecast, Windows, Xbox PlayStation 4, PlayStation 3, PS Vita, Windows Phone, Apple TV, Wii en je smart-tv.

Zo activeer je jouw Crunchyroll Premium abonnement

1. Heb je nog geen Crunchyroll account? Maak dan eerst een account aan.
2. Voer de code van je gift card in.
3. Heb je (al) een Crunchyroll account? Voer dan de code in van je Crunchyroll gift card.
4 Volg de instructies en geniet van de beste anime en manga.

Heb je al een Crunchyroll Premium abonnement? Dan gaat het tegoed van je Crunchyroll Premium cadeaukaart in zodra je huidige abonnement afloopt.

Je hebt je Crunchyroll cadeaukaart vandaag al binnen

Als je vandaag je Crunchyroll Premium gift card bestelt, krijg je ‘m vandaag nog in je inbox! Bestellen is easy. Kies welk abonnement je cadeau wil doen: één maand, drie maanden of twaalf maanden. Vul je gegevens in, klik op betalen en je Crunchyroll gift card is onderweg naar je inbox!