Sony PlayStation Cadeaubon

Sony Playstation Cadeaukaart

  • Besteed in de PlayStation™Store aan: games, add-ons, abonnementen en meer

  • Je ontvangt deze cadeaukaart in de vorm van een e-voucher

  • Geef urenlang speelplezier cadeau!

  • Onbeperkt geldig

Hoeveel wil je erop zetten?

Digitaal of per post?

Kosten

Echte gameliefhebbers maak je natuurlijk blij met een Sony Playstation Cadeaukaart. Met deze cadeaukaart kan de ontvanger zijn slag slaan in de PlayStation™Store. Of nou de nieuwste game binnen wordt gehaald, of dat het tegoed wordt gebruikt voor de aanschaf van een add-on of abonnement. Het kan allemaal. De Sony Playstation Cadeaukaart is gemakkelijk en snel te bestellen in onze webshop. Extra leuk met een door jou gekozen, feestelijke cadeauverpakking. Voeg daarnaast optioneel nog een persoonlijke boodschap toe. 

Deze cadeaukaart is onbeperkt geldig en alleen online in de PlayStation Store te besteden.

Veelgestelde vragen

Waar koop ik een Sony Playstation Cadeaukaart?

Bij Cadeaukaart.nl kun je eenvoudig jouw Sony Playstation e-voucher bestellen. Je bepaalt via onze webshop zelf het bedrag. Vervolgens voeg je optioneel een persoonlijke boodschap toe aan de cadeaukaart. Besteld voor 17.00 uur? Dan wordt de cadeaukaart vandaag nog verzonden.

Moet ik de Sony Playstation Cadeaukaart activeren?

De Sony Playstation Cadeaukaart wordt geactiveerd geleverd. De ontvanger hoeft de cadeaukaart dus zelf niet meer te activeren. 

Waar kan ik de Playstation Cadeaukaart aan uitgeven?

Het tegoed op de e-voucher kan je uitgeven aan alles in de Playstation™Store. Aan games, add-ons, abonnementen en meer 

Hoe werkt het toevoegen van Playstation tegoed aan je online portemonnee?

Met de voucher kun je geld toevoegen aan je portemonnee. Vervolgens kun je het geld uit je portemonnee gebruiken om content en services in de PlayStation Store te kopen. Als je een aankoop doet, wordt het geld in je portemonnee als eerste uitgegeven. Om voucher tegoed toe te voegen aan je portemonnee volg je de volgende stappen:

1. Ga naar Instellingen > Gebruikers en accounts.
2. Selecteer Account > Betaling en abonnementen > Codes inwisselen.
3. Voer de code in en selecteer Inwisselen

Hoe lang is een Sony Playstation Cadeaukaart geldig?

De Sony Playstation Cadeaukaart is onbeperkt geldig, dat is nog eens handig!

Waar kan ik het saldo van mijn Sony Playstation Cadeaukaart checken?

Benieuwd naar het saldo van je cadeaukaart? Dit kun je snel en gemakkelijk zelf checken via de saldocheck op onze website. 

Sony Playstation Cadeaukaart: uren speelplezier cadeau

De Sony Playstation Cadeaukaart is de voucher waarmee je urenlang speelplezier cadeau doet. Geloof ons: hiermee scoor jij punten! Met het Playstation tegoed heeft de ontvanger de keuze uit alles wat er te vinden is in de PlayStation™Store. Van de nieuwste Call Of Duty, tot FIFA of Resident Evil. Er is zoveel tofs beschikbaar. Met dit cadeau slaagt de ontvanger altijd. Dus, wil jij niet game-over gaan op die verjaardag en het op safe spelen? Ga dan voor een Playstation cadeaubon. 

Sony Playstation Cadeaukaart bestellen bij Cadeaukaart.nl

Bestel de Sony Playstation Cadeaukaart heel gemakkelijk in onze webshop. Klein of groot budget? Dat maakt niet uit. Bepaal zelf het gewenste bedrag. Je ontvangt de cadeaukaart in de vorm van een e-voucher via de mail. 

Waarom Cadeaukaart.nl?

✔️ Bedrijven kunnen de Sony Playstation Cadeaukaart op factuur bestellen
✔️ Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden
✔️ Kies optioneel een mooie cadeauverpakking uit
✔️ Voeg eventueel een persoonlijke boodschap toe 

Zakelijk bestellen?

Playstation Cadeaukaarten zijn ook zakelijk te bestellen bij Cadeaukaart.nl. Is een potje FIFA vaste prik tijdens de lunch op kantoor? En is het misschien eens tijd voor iets anders? Dan weet je al helemaal wat je te doen staat. Verras collega’s, werknemers of zakenrelaties met Sony Playstation tegoed. Bedrijven bestellen deze cadeau voucher gemakkelijk bij ons op factuur. Vanaf €250,- is verzending gratis.