Sony PlayStation Cadeaubon

Sony Playstation Cadeaukaart

  • Besteed in de PlayStation™Store aan: games, add-ons, abonnementen en meer

  • Ontvang je digitale cadeaukaart binnen één uur in je e-mail!

  • Geef urenlang speelplezier cadeau!

  • Geldig tot 10 jaar na uitgifte

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€10,00

Echte gameliefhebbers maak je natuurlijk blij met een Sony Playstation Cadeaukaart. Met deze cadeaukaart kan de ontvanger zijn slag slaan in de PlayStation™Store. Of nou de nieuwste game binnen wordt gehaald, of dat het tegoed wordt gebruikt voor de aanschaf van een add-on of abonnement. Het kan allemaal. De Sony Playstation Cadeaukaart is gemakkelijk en snel te bestellen in onze webshop. Extra leuk met een door jou gekozen, feestelijke cadeauverpakking. Voeg daarnaast optioneel nog een persoonlijke boodschap toe. 

Deze cadeaukaart is 10 jaar geldig na uitgifte en alleen online in de PlayStation Store te besteden.

Veelgestelde vragen

Waar koop ik een Sony Playstation Cadeaukaart?

Bij Cadeaukaart.nl kun je eenvoudig jouw Sony Playstation e-voucher bestellen. Je bepaalt via onze webshop zelf het bedrag. Vervolgens voeg je optioneel een persoonlijke boodschap toe aan de cadeaukaart. Besteld voor 17.00 uur? Dan wordt de cadeaukaart vandaag nog verzonden.

Moet ik de Sony Playstation Cadeaukaart activeren?

De Sony Playstation Cadeaukaart wordt geactiveerd geleverd. De ontvanger hoeft de cadeaukaart dus zelf niet meer te activeren. 

Waar kan ik de Playstation Cadeaukaart aan uitgeven?

Het tegoed op de e-voucher kan je uitgeven aan alles in de Playstation™Store. Aan games, add-ons, abonnementen en meer 

Hoe werkt het toevoegen van Playstation tegoed aan je online portemonnee?

Met de voucher kun je geld toevoegen aan je portemonnee. Vervolgens kun je het geld uit je portemonnee gebruiken om content en services in de PlayStation Store te kopen. Als je een aankoop doet, wordt het geld in je portemonnee als eerste uitgegeven. Om voucher tegoed toe te voegen aan je portemonnee volg je de volgende stappen:

1. Ga naar Instellingen > Gebruikers en accounts.
2. Selecteer Account > Betaling en abonnementen > Codes inwisselen.
3. Voer de code in en selecteer Inwisselen

Hoe lang is een Sony Playstation Cadeaukaart geldig?

De Sony Playstation Cadeaukaart is 10 jaar geldig na uitgifte.

Waar kan ik het saldo van mijn Sony Playstation Cadeaukaart checken?

Benieuwd naar het saldo van je cadeaukaart? Dit kun je snel en gemakkelijk zelf checken via de saldocheck op onze website. 

Wat kan je allemaal met een Playstation kaart?

Met het PlayStation tegoed kan de ontvanger aankopen doen in de PlayStation Store. Zoals:
- In-game content en virtuele valuta
- Games en exclusieve demo's
- Pre–order aankomende games
- Add-ons (uitbreidingspakketten) 
- PSN abonnement afsluiten of verlengen

PlayStation en het PlayStation Network (PSN)

Zelf geen gamer? Goed om te weten dat met PSN tegoed en PlayStation tegoed hetzelfde wordt bedoeld. De PlayStation kaart is een tegoed voor de PlayStation Store. Hier kan de ontvanger nieuwe content downloaden en abonnementen afsluiten of verlengen. 

Je PlayStation kaart komt vandaag nog naar je inbox

Als je vandaag je PlayStation gift card bestelt, krijg je ‘m vandaag nog in je inbox! Bestellen is easy. Kies welke kaart je cadeau wil geven: 10, 20, 25, 50, 60 of 100 euro. Vul je gegevens in, betaal met iDEAL en je PlayStation cadeaubon is onderweg naar je inbox!

Algemene Voorwaarden

Voorwaarden: 
- Alleen in te wisselen door gebruikers van 18 jaar of ouder met een PSN-account voor volwassenen dat is geregistreerd in Nederland.
- PSN-portemonnee-tegoed kan worden gebruikt door de accounthouder (en zijn of haar kinder-familieleden-accounts) om te betalen voor items in de PS Store die beschikbaar zijn voor accounthouders in Nederland.
- Het gebruik van de Code is onderhevig aan deze voorwaarden, de servicevoorwaarden, het privacybeleid, de voorwaarden van de tegoedboncode, de voorwaarden voor softwaregebruik en aanvullende content-/servicespecifieke voorwaarden op www.playstation.com/legal/PSNTerms. 
- Annuleer de aankoop als je deze voorwaarden niet aanvaardt. 
- Afhankelijk van de geldende lokale wetten kan de Code niet worden ingewisseld voor contant geld, doorverkocht of op andere wijze geruild. De Code wordt niet vervangen indien deze na aankoop verloren gaat, gestolen wordt, beschadigd raakt of anderszins gebruikt wordt zonder jouw toestemming. Kan eenmalig worden gebruikt.
- Je hebt een compatibel systeem en een internetverbinding nodig.

Playstation Plus:
- Je hebt een compatibel systeem en een internetverbinding nodig. 
- WAARSCHUWING: PS Plus is een doorlopend abonnement met een terugkerend abonnementsbedrag dat automatisch in rekening wordt gebracht (voor de op dat moment geldende prijs in PS Store) tot het abonnement wordt opgezegd. Als er te weinig tegoed in je portemonnee zit, wordt het bedrag in rekening gebracht via de standaardbetaalmethode van je account. Je kunt PS Plus op elk gewenst moment -opzeggen, zodat je abonnement beëindigd wordt aan het eind van de lopende factureringsperiode.
- Games (en hun functies) en voordelen die inbegrepen zijn bij PS Plus zijn onderhevig aan wijzigingen.
- Er gelden aanvullende voorwaarden. Raadpleeg https://www.playstation.com/legal/ps-plus-usage-terms/.
- PS Plus is alleen beschikbaar voor gebruikers van 7 jaar en ouder en de beschikbaarheid van content en diensten kan afhankelijk zijn van de leeftijd van de gebruiker.