Cadeaukaarten om op te eten!

21 mei 2024

Iedereen kent het wel, de ‘lekkere trek’. Alleen al bij de gedachte aan een koud ijsje, romig taartje of rijkelijk belegd broodje, loopt het water je in de mond. Geef je eraan toe, dan voel je je even instant gelukkig en vieren je smaakpapillen een feestje.

Zo nu en dan moet je sterk zijn en die lekkere trek weerstaan, maar soms eraan toegeven is helemaal niet zo verkeerd. Wij hebben cadeaukaarten op een rijtje gezet die zijn om op te eten, want hiermee kan de ontvanger een lekkere snack voor tussendoor scoren. En dat kan ook gerust een gezond stuk vers fruit betekenen. Hieronder vijf cadeaukaarten om van te watertanden.

1. IJskadokaart

Zodra het kwik oploopt krijgen we spontaan weer trek in een verkoelend ijsje. Magnum, Cornetto, Ben & Jerry's, Hertog, Ola, Vienetta: allemaal zijn ze even lekker. IJskadokaart is te verkrijgen met een vaste waarde van €7,50. Het schoolvoorbeeld van een klein maar fijn cadeau, waarvan iedereen z’n lippen aflikt. Leuk om te geven aan een jarig kind, maar ook een superleuk cadeau bij het behalen van een zwemdiploma, na de Vierdaagse of gewoon zomaar, omdat iedereen wel een ijsje lust!

2. Koffie & Gebak Cadeaukaart

Wat er ook altijd ingaat, is een gebakje. Of het nou feest is of niet, een lekker taartje met een kopje koffie of thee is nooit verkeerd. Met de Koffie & Gebak Cadeaukaart kan de ontvanger genieten van de smakelijkste lekkernijen, bij onder andere de Bijenkorf, Dunkin’, La Place, Délifrance, Kaldi, De Beren, Le Pain Quotidien en het Vlaamsch Broodhuys. Ken je een zoetekauw die maar wat graag buiten de deur koffie met wat lekkers neemt? Trakteer dan met deze cadeaukaart op een  gezellig en smakelijk koffiemomentje!

3. Bakker Bart Cadeaukaart

Voor een belegd broodje, hartige snack, salade, wrap of zoet tussendoortje ben je bij Bakker Bart aan het juiste adres. Geef daarom de Bakker Bart Cadeaukaart. Met 140 winkels door heel Nederland, moet er een filiaal in de buurt zijn. En heeft de ontvanger van deze cadeaukaart geen tijd om zelf langs te gaan? Dan is een online bestelling snel geplaatst en wordt het vervolgens gewoon bezorgd. Weet jij al wie je gaat verwennen met deze smakelijke traktatie?

4. The Brownie Box Giftcard

Op zoek naar een presentje, waarvan iedereen smult? Dan zeggen wij The Brownie Box Giftcard! Deze wissel je online eenvoudig in voor de lekkerste handgemaakte brownies. Wordt het citroen, aardbei, kokos, karamel-zeezout of toch glitter of champagne? Er zijn maar liefst 18 smaken, dus dat wordt lastig kiezen. Wij zouden ze in elk geval allemaal wel willen proeven…

5. Topfruit Cadeaukaart

Lekkere trek kun je ook stillen met een vers stukje fruit. Dus als je op zoek bent naar een kostelijk én gezond cadeau, ga dan voor Topfruit Cadeaukaart. Met dit geschenk kan de ontvanger kiezen uit een grote selectie van fruitmanden, -boxen en -schalen. Deze cadeaukaart is daardoor ideaal voor elke gelegenheid. Ook als iemand tijdelijk door ziekte uit de running is. En weet je dat er ook varianten verkrijgbaar zijn waar er een Tony Chocolonely-reep bij zit? Zo valt er nog meer te snoepen. Bestel ‘m snel! 

Cadeaukaarten die letterlijk in de smaak vallen

Op zoek naar nog meer cadeaukaarten waar je smaakpapillen blij van worden? We hebben nog tientallen cadeaukaarten in ons assortiment die zijn om op te eten. Klik hier om die te bekijken.