5x Oranje Cadeaukaarten

22 april 2024

Op 27 april kleurt Nederland oranje, want dan is het Koningsdag. Kleding, vlaggetjes, pruiken: alles wordt uit de kast gehaald om zo goed mogelijk voor de dag te komen op deze nationale feestdag. Niet voor niks zijn de begrippen Oranjegekte en Oranjekoorts in het leven geroepen.

Heb jij, naast de verjaardag van koning Willem-Alexander, nog meer te vieren? Maak de gelukkige dan blij met een toepasselijke oranje cadeaukaart. De cadeaukaarten hebben van de buitenkant dezelfde kleur, maar de wijze waarop ze besteed kunnen worden, loopt uiteen.

1. Nike Cadeaubon

De oranje Nike Cadeaubon zal met open armen worden ontvangen door sportievelingen. Hiermee kunnen zij namelijk toebehoren aanschaffen die nodig zijn bij een fitte lifestyle. Van bidon tot volledig trainingspak en alles wat daar tussenin zit. De digitale cadeaukaart is uitsluitend te besteden in de online Nike Store, waar je de mooiste items vindt voor heren, dames en kids. Op zoek naar aanbiedingen? Er is online ook genoeg in de sale te vinden.

2. HotelCadeau

Iemand laten genieten van een nachtje weg? Geef dan HotelCadeau. Deze oranje cadeaukaart kan besteed worden bij meer dan 3000 hotels in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Luxemburg. Op HotelSpecials.nl vind je het volledige aanbod. De ontvanger bepaalt de bestemming, maar jij bepaalt de waarde van de cadeaukaart, die kan variëren van €10 tot €150. Geven, boeken, inpakken en wegwezen.

3. Zalando Cadeaubon

Misschien is dit wel hét oranjecadeau voor fashion lovers: de Zalando Cadeaubon! In de webshop vind je heel veel (oranje) mode, maar ook beauty, accessoires en designeritems. Het assortiment is eindeloos en na uren surfen op de website ben je nog niet uitgekeken. Gelukkig heb je bij Zalando de mogelijkheid om te zoeken op categorie en verder kunnen er ook filters ingesteld worden, zodat het gewenst product sneller gevonden wordt en in de winkelmand terechtkomt. Wie ga jij verwennen met de Zalando Cadeaubon?

4. Vitaminstore Giftcard

Trakteer iemand op welzijn en een vitaal leven met de Vitaminstore Giftcard. Met deze cadeaukaart kan worden gekozen uit meer dan 25.000 producten voor een bewuste en gezonde levensstijl. Vitamines, supplementen, verzorgingsproducten, sportvoeding, superfoods, natuurlijke cosmetica: het is allemaal te vinden bij de Vitaminstore. Verdwaal je in het ruime assortiment? In de winkel en op de website kun je rekenen op gedegen advies, zodat je precies het product krijgt dat je nodig hebt.

5. Shoes & Sneakers

Het is natuurlijk ‘Oranje boven’, maar met Shoes & Sneakers wordt het voor eventjes ‘Oranje onder’. Ken je iemand met een schoenentic en wil je hem of haar een paar nieuwe stappers geven? Ga dan voor de cadeaukaart van Shoes & Sneakers. Schoenenliefhebbers kunnen deze inwisselen bij meer dan 150 aangesloten (web)winkels. Denk hierbij aan Foot Locker, Wehkamp, Aktiesport, Tamaris en Nubikk. Een paar voor het nieuwe seizoen, voor de sport of voor de heb; nieuwe schoenen aanschaffen is altijd een goed idee!

Cadeaukaarten in andere kleuren

Natuurlijk zijn niet alle cadeaukaarten in ons assortiment oranje. We hebben zo’n groot aanbod dat eigenlijk elke kleur wel voorbijkomt. Bekijk hier ons hele assortiment.