Sneaker

Shoes & Sneakers

  • Perfecte cadeau voor een schoenenliefhebber!

  • Shop in meer dan 150+ (web)winkels

  • Bedrijven bestellen op factuur

  • Geldig tot 3 jaar na uitgifte

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 31 opties

Gratis

Kosten

€25,00

Echte fashion fans hebben nooit genoeg schoenen en sneakers. Met Shoes & Sneakers Cadeau kan de ontvanger in alle vrijheid het perfect paar uitzoeken. Een paar schoenen voor het nieuwe seizoen, een paar sneakers voor bij een nieuwe look, voor de sport of gewoon voor de heb. Met meer dan 150 (web)winkels slaag je altijd.
 
Dat ene, perfecte paar zit er zeker tussenSportief, trendy, casual, preppy of alternatief… Wat je persoonlijke stijl ook is, met Shoes & Sneakers Cadeau vind je dat ene, perfecte paar. Je kunt de cadeaubon gebruiken in onder meer Foot Locker, Wehkamp, Aktiesport, Tamaris, Blackstone, Perry Sport en Nubikk. Dat is heerlijk shoppen!

Deze cadeaukaart is zowel op de webshops als in de winkels te besteden bij de bijbehorende acceptanten. 

Veelgestelde vragen

Waar is de Shoes & Sneakers Cadeaukaart te koop?

Bij cadeaukaart.nl bestel je moeiteloos en snel jouw Shoes & Sneakers Cadeaukaart. Kies uit waardes tussen €10,- en €150,- euro. En bestel je op een werkdag vóór 17.00 uur dan wordt jouw cadeaukaart nog dezelfde dag verzonden.

Waar is de Shoes & Sneakers Cadeaukaart te besteden?

Voor alle schoenenfanaten is de Shoes & Sneakers Cadeaukaart het ultieme geschenk. Deze cadeaukaart is te besteden bij (online) winkels zoals Adidas, Foot Locker, Zalando, Aktiesport, Cruyff en nog veel meer. Ontdek hier het uitgebreide assortiment aan merken!

Hoe werkt de Shoes & Sneakers Cadeaukaart?

Met de Shoes & Sneakers Cadeaukaart kun je zowel online als in de winkel betalen. In de webshop selecteer je tijdens het afrekenen "betalen met cadeaukaart", voer je het kaartnummer en de pincode in, en het bedrag wordt automatisch verrekend. 
 

In de winkel overhandig je je cadeaukaart aan de kassa, scan je de barcode en ook daar wordt het bedrag automatisch verrekend. Het resterende saldo blijft beschikbaar voor je volgende aankoop.

Hoe lang is de Shoes & Sneakers Cadeaukaart geldig?

De geldigheid van de Shoes & Sneakers Cadeaukaart bedraagt drie jaar vanaf het moment van uitgifte.

Welk saldo staat er op mijn Shoes & Sneakers Cadeaukaart?

Wil je weten hoeveel er nog op je cadeaukaart staat? Je kunt dit makkelijk en snel zelf controleren via de saldocheck op de website van Sneaker & Shoes.

*Voor online aankopen (transacties op afstand) is de cadeaukaart te gebruiken voor een maximumbedrag van €50,00 per transactie. Bij aankopen in fysieke winkels of bij fysieke partners geldt er geen maximumbedrag.