Doe eens lekker gezond!

05 april 2024

De grootste rijkdom is je gezondheid. Jaarlijks staan we daar op 7 april, op Wereldgezondheidsdag, bij stil. Op die dag vraagt de Wereldgezondheidsorganisatie aan de hand van wisselende thema’s aandacht voor gezondheid en ziektes in de wereld.

Wereldgezondheidsdag is dus een extra motivatie om eens lekker gezond te doen: van vitaminesupplementen en gezonde voeding tot beweging en ontspanning die goed zijn voor lichaam en geest. Wie ga jij een cadeaukaart geven om blakend door het leven te gaan? De onderstaande cadeaukaarten zorgen ervoor dat iedereen zich kiplekker voelt.

1. Vitaminstore Giftcard

Wie trakteer jij op voedingssupplementen, vitamines, persoonlijke verzorgingsproducten, natuurcosmetica en sportvoeding? Geef hem of haar dan de Vitaminstore Giftcard, want hiermee kan de ontvanger al het bovenstaande in huis halen. Met de keuze uit 25.000 producten die goed zijn voor een bewuste en gezonde levensstijl, is er altijd iets naar wens te vinden! De cadeaukaart is onbeperkt geldig en te besteden in alle winkels van Vitaminstore én in de webshop.

2. Holland & Barrett Cadeaukaart

De producten die afkomstig zijn uit de tuinen van Holland & Barrett, zijn goed voor binnen en buiten. Je vindt hier voedingssupplementen, natuurlijke beautyproducten en gezonde voeding. Je kan rekenen op persoonlijk advies en daardoor zal je met de Holland & Barrett Cadeaubon precies het product aanschaffen dat bij je past. De groene winkelketen telt 200 filialen, dus er zit er altijd eentje in de buurt.

3. Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart

Wil je een cadeau geven dat goed is voor het hele gestel? Ga dan zonder twijfel voor de Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart. Hiermee kan de ontvanger terecht bij meer dan 210 aangesloten sauna’s en wellnesscentra. Het tegoed op de kaart kan worden besteed aan behandelingen, massages en consumpties in het restaurant van de sauna. Dat wordt geheid een dag met een gouden randje!

4. Verskadokaart

Op zoek naar een cadeau dat in de smaak valt bij een keukenprins- of prinses? Dan is de Verskadokaart wat je zoekt. Deze cadeaukaart kun je inwisselen voor verse vis, vlees, fruit, groenten, kaas of brood bij verschillende aangesloten speciaalzaken. Zo behoren onder andere Délifrance, Kwalitaria, Ru-Vis, Meesterbakker Uljee, Van ’t Oever en De échte Groenteman tot de acceptanten. De cadeaukaart is te bestellen met een vaste waarde van €10 en er is ook een duurzame digitale cadeaukaart als alternatief. Welke fijnproever ga jij hier binnenkort mee verwennen?

5. Plutosport Cadeaukaart

Een gezonde levensstijl wordt vaak geassocieerd met voldoende beweging. Help een ander daarom op de sportieve weg door de Plutosport Cadeaukaart te geven. Hiermee kan de ontvanger naar hartenlust shoppen op de website van Plutosport en al zijn of haar favoriete lifestyle- en sportartikelen vinden tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Plutosport biedt een uitgebreid assortiment van meer dan tweehonderd A-merken, dus slagen lukt altijd.

Cadeaukaarten die goed zijn voor je welzijn
Op zoek naar nog meer cadeaukaarten die goed zijn voor een blakende gezondheid? Klik hier en zie welke dat zijn.