Pretparken en Dierentuinen Cadeau Card

Een bloedstollende rit in de achtbaan in Walibi Holland, aapjes kijken in de Apenheul of met het gezin naar het Dolfinarium? Met de Pretparken & Dierentuinen Cadeau Card beslist de ontvanger zelf welk uitje het wordt. Deze cadeaukaart is namelijk in te wisselen voor toegangskaarten voor verschillende attractieparken en dierentuinen in Nederland. Kies voor deze cadeaukaart, en geef het cadeau aan iemand die een leuk dagje uit verdient.

Leuke dagjes uit cadeau geven

Geef een leuk dagje uit cadeau met de Pretparken en Dierentuinen Cadeau Card. Je bestelt deze cadeaubon gemakkelijk en snel op Cadeaukaart.nl. Kies de waarde die je erop wilt zetten en doorloop de verdere procedure om je bestelling te plaatsen. De volgende dag* kun je jouw cadeau al in huis hebben! De ontvanger van de cadeaukaart kan deze meteen inwisselen voor een leuk dagje in een pretpark of dierentuin.

Heb je de Pretparken en Dierentuinen Cadeau Card ontvangen? Dan kun jij een kiezen uit een ruim aanbod van pretparken en dierentuinen waar jij een dag heen kan. Je kunt er met deze cadeaukaart even lekker op uit. Houd jij van spanning en sensatie? Ga dan een dag naar Walibi Holland. Doe je het liever wat rustiger aan? Breng dan je dag door in bijvoorbeeld het Vogelpark Avifauna. En met deze cadeaukaart kun je naar nog vele andere parken om te genieten van een heerlijk dagje weg.

Het inwisselen van de Pretparken en Dierentuinen Cadeau Card is heel eenvoudig en doe je via website. Bekijk eerst waar jij naartoe wilt en bestel de vouchers. Tijdens het bestelproces moet je de unieke code en krascode invoeren. Op de website vind je verder meer informatie over jouw cadeaukaart - zoals het saldo - en de deelnemende locaties. Deze cadeaukaart is tot één jaar na de uitgifte geldig.

* Op werkdagen vóór 16.00 uur besteld, dan wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verzonden.
Lees meer
1 Aantal :
2 Bedrag :
 
Groot assortiment!Kies uit 75+ cadeaukaarten en diverse geschenken. Snelle levering!Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Altijd een passend cadeau!Voor ieder budget vanaf €5,- een cadeau naar keuze. Veilig betalen!Betaal met o.a. iDeal, PayPal, Creditcard of per bank.
De Pretparken & Dierentuinen Cadeau Card is te besteden bij verschillende dierentuinen en attractieparken verspreid door heel Nederland. Zo kun je de cadeaukaart bijvoorbeeld verzilveren voor toegangskaarten voor de Apenheul (Apeldoorn), Attractiepark Slagharen, Dolfinarium (Harderwijk), Dierenrijk (Nuenen) en Walibi Holland (Biddinghuizen). Voor een overzicht van alle deelnemende dierentuinen en pretparken kijk je op de website van de Pretparken en Dierentuinen Cadeau Card.
Nadat je een bepaald attractiepark of een bepaalde dierentuin hebt uitgekozen, kun je bij de kassa eenvoudig met de Pretparken en Dierentuinen Cadeau Card betalen. Op de website kun je vooraf informatie vinden over de openingstijden van de dierentuin of het pretpark dat je gekozen hebt.
De Pretparken & Dierentuinen Cadeau Card is vanaf de aanschafdatum één jaar geldig.
tracking pixel