GezondheidsBon

De GezondheidsBon is een giftcard speciaal voor producten en diensten die een gezonde lifestyle ondersteunen. De basiselementen voor een gezonde manier van leven: beweging, voeding, ontspanning, verzorging en duurzaamheid zijn allemaal goed vertegenwoordigd in het aanbod. Geef iemand een GezondheidsBon cadeau en draag actief bij aan zijn/haar gezonde levensstijl.
1 Aantal :
2 Bedrag :
 
Groot assortiment!Kies uit 75+ cadeaukaarten en diverse geschenken. Snelle levering!Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Altijd een passend cadeau!Voor ieder budget vanaf €5,- een cadeau naar keuze. Veilig betalen!Betaal met o.a. iDeal, PayPal, Creditcard of per bank.

Waar kan ik de GezondheidsBon inleveren?


De verzilverpunten zijn te vinden op www.gezondheidsbon.nl/aanbod en is verdeeld in 10 verschillende categorieën: Voeding & Ondersteuning, Sport & Fitness, LifeStyle Support, Yoga & Pilates, Personal Care, Boeken & Magazines, Buitenleven, Wellness & Sauna, Medisch en Duurzaamheid.

Op www.gezondheidsbon.nl/specials is een webshop ingericht, bestaande uit speciaal geselecteerde producten die een gezonde levensstijl ondersteunen.

Hoe werkt de GezondheidsBon?


Vul de unieke code op de achterkant van de kaart in bij het afrekenen van een online aankoop in een webshop. Bij de kassa van een fysieke winkel kan de barcode gescand worden of gepind worden middels de magneetstrip.

Als het bedrag van de aankoop lager is dan de waarde op de GezondheidsBon dan blijft het overgebleven deel geldig.

Hoe lang is de GezondheidsBon geldig?


De geldigheidsduur van de GezondheidsBon is 2 jaar.
tracking pixel