WonderCard
WonderCard
Cadeaupakketten

WonderCard

  • Meer dan 12.500 belevenissen om uit te kiezen!

  • Ook ver buiten Nederland te besteden

  • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

pdp featured block
Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 34 opties

Gratis

Kosten

€25,00

Geniet van belevenissen waar je altijd al van gedroomd hebt met de flexibele Wondercard van Wonderbox! Je hebt de keuze uit oneindig veel belevenissen in Nederland en de rest van Europa.

Deze cadeaubon is te besteden tot 2 jaar na uitgifte en is online te besteden bij de aangesloten uitjes.

Veelgestelde vragen

Waar is de Wondercard te koop?

Bij cadeaukaart.nl kun je eenvoudig en snel jouw Wondercard bestellen. Je hebt de keuze uit waarden variërend van €10,- tot €150,- euro. En als je op een werkdag vóór 17.00 uur bestelt, wordt het nog dezelfde dag verzonden. Voeg daarnaast een leuke verpakking en eventueel een boodschap toe om het geven nog leuker te maken!

Waar is de Wondercard te besteden?

Met de Wondercard heb je toegang tot meer dan 12.500 ervaringen, variërend van overnachtingen tot avontuurlijke activiteiten en gezellige high tea's. Verken het brede scala aan mogelijkheden op de officiële Wonderbox-website.

Hoe werkt de Wondercard?

Om gebruik te kunnen maken van de Giftcard, dien je deze eerst te registreren. Bezoek de officiële website van Giftcard en selecteer 'Ik heb een Giftcard' om dit proces te starten. Voer daar de unieke code in en voltooi de registratie van de kaart. Na registratie heb je toegang tot een uitgebreid aanbod van wel 12.500 belevenissen. Op basis van beschikbaarheid kun je vervolgens een reservering maken en genieten van een belevenis op de locatie van jouw keuze.

Hoe lang is de Wondercard geldig?

De geldigheidsduur van de Wondercard bedraagt 2 jaar vanaf het moment van uitgifte.

Welk saldo staat er op mijn Wondercard?

Op de officiële Wonderbox-website kun je gemakkelijk het saldo van je Cadeaukaart controleren. Registreer je kaart en bekijk je saldo.