Wonderbox – Duizend en één Droomnachten

Wonderbox – Duizend en één Droomnachten

  • Voor een absoluut onvergetelijke droomovernachting!

  • Te bestellen in een vaste waarde van €119,90-

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = dezelfde dag verzonden

  • Deze cadeaukaart wordt standaard geleverd in bijbehorende feestelijke cadeaubox, het is dus niet nodig een extra cadeauverpakking te bestellen!

  • Geldig tot 3 jaar en 3 maanden na uitgifte

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€ 119,90

Met Duizend & één Droomnachten van Wonderbox geef je iemand een absolute droomovernachting! De ontvanger kiest uit diverse prachtige overnachtingslocaties zoals o.a. 4-sterrenhotels, kastelen en wellnessresorts. Heerlijk ontspannen in een wellnesshotel of het avontuur opzoeken in een oud kasteel, met Duizend en één Droomnachten is het mogelijk. Bovendien kan de ontvanger een overnachting combineren met een heerlijk diner. Bestel ‘m nu en verras iemand met dit altijd geslaagde cadeau!

Deze cadeaukaart is geldig tot 3 jaar en 3 maanden na uitgifte en is zowel online als telefonisch te besteden.

LET OP: Deze cadeaukaart wordt standaard geleverd in bijbehorende feestelijke cadeaubox, het is dus niet nodig een extra cadeauverpakking te bestellen!

Veelgestelde vragen

Waar is de Wonderbox - Duizend & één Droomnachten te koop?

Ervaar een droomovernachting met Duizend & één Droomnachten van Wonderbox! Bestel deze op cadeaukaart.nl. Plaats je bestelling op een werkdag voor 17.00 uur dan word deze dezelfde dag nog verzonden. Wonderbox wordt standaard geleverd in een luxe cadeaubox, dus geen extra verpakking nodig!

Waar is de Wonderbox - Duizend & één Droomnachten te besteden?

Met de Wonderbox - Duizend & één Droomnachten schenk je de ontvanger de mogelijkheid om te kiezen uit meer dan 1050 hotels in heel Europa. Of je nu verlangt naar een romantisch weekend in een kasteel, ontspanning in een wellnessresort, of een avontuurlijke trip naar een historische stad, Wonderbox heeft het perfecte hotel voor elke wens. Ontdek het diverse aanbod op de Wonderbox-website.

 

Hoe werkt de Wonderbox - Duizend & één Droomnachten?

Registreer je Wonderbox-cadeau op de website met de unieke code die te vinden is op de achterkant van je cadeaukaart. Kies uit 1,000+ hotels, controleer beschikbaarheid online, en ontvang een e-ticket na boeking met alle details om je belevenissen te reserveren bij de gekozen locatie, telefonisch of online.

Hoe lang is de Wonderbox - Duizend & één Droomnachten geldig?

De Wonderbox - Duizend & één Droomnachten is geldig tot 3 jaar en 3 maanden na uitgifte, waardoor je ruim de tijd hebt om een onvergetelijke droomnacht te plannen op het moment dat het jou uitkomt.

Welk saldo staat er op mijn Wonderbox - Duizend & één Droomnachten?

Met een Wonderbox - Duizend & één Droomnachten heb je een tegoed van €119,90, dat je naar wens kunt besteden aan een onvergetelijke overnachting in een van de meer dan 1.000 hotels in 30 landen. Voor het controleren van je resterende tegoed, bekijk je eenvoudig je saldo op de Wonderbox-website.