Wonderbox – Cadeaubon Restaurant

Wonderbox – Cadeaubon Restaurant

  • Voor een heerlijke lunch, high tea, borrel of diner

  • Deze cadeaukaart wordt standaard geleverd in bijbehorende feestelijke cadeaubox!

  • Geldig tot 3 jaar en 3 maanden na uitgifte

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€25,00

Met Cadeaubon Restaurant gaat iemand heerlijk genieten van een culinaire middag of avond! De gelukkige ontvanger heeft de keuze uit alle Eten & Drinken belevenissen van Wonderbox. Zo behoren gezellige high tea's, luxe borrels, uitgebreide diners en heerlijke lunches tot de mogelijkheden. Deze cadeaubon kan besteed worden bij veel verschillende restaurants in Nederland en België. Trakteer nu iemand op dit verrukkelijke geschenk!

Deze cadeaukaart is geldig tot 3 jaar en 3 maanden na uitgifte en is zowel online als telefonische te besteden.

LET OP: Deze cadeaukaart wordt standaard geleverd in bijbehorende feestelijke cadeaubox, het is dus niet nodig een extra cadeauverpakking te bestellen!

Veelgestelde vragen

Waar is de Wonderbox - Cadeaubon Restaurant te koop?

Bestel snel en gemakkelijk de Wonderbox - Cadeaubon Restaurant op Cadeaukaart.nl. En geef de ontvanger de keuze uit 3000+ restaurants in Nederland. Bestel op een werkdag voor 17.00 uur en je bestelling word dezelfde dag nog verzonden. Daarnaast word de Wonderbox wordt ook nog eens feestelijk verpakt.

Waar is de Wonderbox - Cadeaubon Restaurant te besteden?

Een romantisch diner, uit eten met vrienden of familie? De Wonderbox - Cadeaubon Restaurant biedt keuze uit 3.350+ restaurants in Nederland voor high tea, brunch, lunch, high wine, proeverij of diner. Ontdek het aanbod op de Wonderbox-website.

Hoe werkt de Wonderbox - Cadeaubon Restaurant?

Activeer jouw Wonderbox en geniet van een restaurantbelevenis door de volgende stappen te volgen: registreer de cadeaubox op de Wonderbox-website onder 'Ik heb een wonderbox' , Vul daar de 19-cijferige code en pincode in. Maak een keuze uit het ruime assortiment, en reserveer een tafel door het restaurant te bellen of te mailen. Vervolgens kun je genieten van een heerlijk diner!

Hoe lang is de Wonderbox - Cadeaubon Restaurant geldig?

De Wonderbox - Cadeaubon Restaurant is geldig tot 3 jaar en 3 maanden na uitgifte, waardoor je voldoende tijd hebt om een onvergetelijk etentje te plannen. 

Welk saldo staat er op mijn Wonderbox - Cadeaubon Restaurant?

De Wonderbox - Cadeaubon Restaurant heeft een vaste waarde van €75,00 euro. Benieuwd hoeveel tegoed er nog op staat? Bekijk je saldo dan op de wonderbox website en vul je unieke code en gegevens in.