Wonderbox - 3 Droomdagen in Europa

Wonderbox - 3 Droomdagen in Europa

  • Met keuze uit ruim 1050 hotels, voor dé perfecte overnachting!

  • Te bestellen in een vaste waarde van €199,90-

  • Geldig tot 3 jaar en 3 maanden na uitgifte

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€199,90

Met 3 Droomdagen in Europa van Wonderbox geef je iemand de perfecte overnachtingen in een hotel naar keuze in Europa. De ontvanger kan ervoor kiezen om wereldsteden te ontdekken, of zoekt juist de rust op in een luxe hotel in de natuur. Met keuze uit meer dan 1050 hotels gelegen op verschillende locaties kan de ontvanger met dit cadeau binnen Europa letterlijk alle kanten op. Bestel 'm nu en de reis kan beginnen!

Deze cadeaukaart is geldig tot 3 jaar en 3 maanden na uitgifte en is online te besteden.

LET OP: Deze cadeaukaart wordt standaard geleverd in bijbehorende feestelijke cadeaubox, het is dus niet nodig een extra cadeauverpakking te bestellen!

Veelgestelde vragen

Waar is de Wonderbox - 3 Droomdagen in Europa te koop?

Verras iemand met een luxe weekendje weg in Europa door de Wonderbox - 3 Droomdagen te bestellen op cadeaukaart.nl. Bestel op werkdagen voor 17.00 uur en het wordt dezelfde dag verzonden. De Wonderbox wordt standaard in een luxe cadeaubox geleverd, klaar om direct als compleet cadeau te geven.

Waar is de Wonderbox - 3 Droomdagen in Europa te besteden?

Geniet samen met je geliefde van een onvergetelijk weekendje weg in een luxe hotel in Europa met de Wonderbox - 3 Droomdagen. Kies uit meer dan 1.000 hotels in 30 landen, waaronder steden als Parijs, Antwerpen, Berlijn, Rome en meer. Ontdek het aanbod op de Wonderbox-website.

Hoe werkt de Wonderbox - 3 Droomdagen in Europa?

Registreer je cadeau op de Wonderbox-website met de unieke code. Kies uit meer dan 1.000 hotels in 30 landen. Controleer beschikbaarheid online en reserveer. Ontvang de ticket per e-mail en laat die scannen op locatie.

 

 

Hoe lang is de Wonderbox - 3 Droomdagen in Europa geldig?

De geldigheid van de Wonderbox - 3 Droomdagen in Europa is 3 jaar en 3 maanden vanaf de uitgiftedatum, waardoor je voldoende tijd hebt om een onvergetelijk weekendje weg in Europa te plannen.

Welk saldo staat er op mijn Wonderbox - 3 Droomdagen in Europa?

Met een Wonderbox - 3 Droomdagen in Europa beschik je over een tegoed van €199,90. Dit bedrag kun je in delen opmaken. Benieuwd of er nog tegoed op staat? Controleer het eenvoudig op de Wonderbox-website en bekijk je saldo.