NR1 Vorstelijk Overnachten

NR1 Vorstelijk Overnachten

  • Nachtje weg naar de mooiste bestemmingen

  • Stedentrip, natuurpark of wellness?

  • 600.000+ accommodaties

  • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€25,00

Wat doe jij cadeau? Een nachtje slapen in een kasteel? Een stedentrip? Een Wellness hotel? Dit cadeau heeft het allemaal! Vorstelijk genieten in één van de 600.000+ accommodaties wereldwijd, bijvoorbeeld via Hotelgiftcard.com of Weekendjeweg.nl. Met zo veel keuze zit er voor iedereen het perfecte cadeau tussen. Het beste cadeau voor twee! Kies zelf je waarde en verras!

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na uitgave bij alle aangesloten locaties.

Veelgestelde vragen

Wat is NR1Cadeau?

Met de cadeauboxen van NR1Cadeau ervaart u iets bijzonders. Deze geschenken gaan verder dan alleen maar een cadeau zijn. Of u nu kiest voor een avontuurlijke uitstap, een ontspannend moment in de sauna, of een avond verdiept in een boeiend boek; NR1Cadeau heeft het allemaal te bieden.

Wat houdt NR1 Vorstelijk Overnachten in?

Met 'Vorstelijk overnachten' van NR1Cadeau kunt u uzelf of een ander trakteren op een koninklijk verblijf. De ontvanger kan met deze cadeaubox genieten van luxe overnachtingen in de meest exclusieve hotels, accommodaties of zelfs kastelen!

Waar kan ik NR1 Vorstelijk Overnachten besteden?

Bij de mooiste verblijven kun je de 'NR1 Vorstelijk overnachten' besteden via hotelgiftcard.com of weekendjeweg.nl. Met meer dan 600.000 accommodaties wereldwijd, staat er gegarandeerd een fijn verblijf voor je klaar.

Hoe lang is NR1 Vorstelijk Overnachten geldig?

Na aankoop is de 'NR1 Vorstelijk overnachten' 2 jaar geldig, waardoor liefhebbers van luxe verblijven de mogelijkheid hebben om het perfecte moment te kiezen voor een nacht in een van de vele eersteklas accommodaties die beschikbaar zijn.

Welk saldo staat er op mijn NR1 Vorstelijk Overnachten?

Nieuwsgierig naar hoeveel nachten in vorstelijke verblijven u nog tegoed heeft met uw 'NR1 Vorstelijk overnachten'? Bezoek de NR1Cadeau website en controleer met behulp van de saldo checker uw resterende tegoed voor koninklijke overnachtingen.

NR1 Vorstelijk Overnachten

Ben je op zoek naar een geschenk voor iemand die je echt even lekker in het zonnetje wilt zetten? Heb je al gedacht aan de NR1 Vorstelijk overnachten cadeaukaart? Hiermee geef je iemand een wel heel bijzondere en onvergetelijke ervaring cadeau! Je geeft de gelukkig ontvanger van dit geschenk namelijk de mogelijkheid cadeau om zelf een moment en locatie uit te kiezen om te genieten van een heerlijke ontspannen overnachting op een bijzondere locatie. Met keuze uit meer dan 500.000 accommodaties, kunnen we met zekerheid zeggen dat iedereen wel iets leuks zal moeten kunnen vinden in dit enorme aanbod.