Uitgebreid dineren

Uitgebreid dineren

  • Meer dan 3000 aangesloten restaurants

  • Dus zit er altijd een acceptant in de buurt!

  • In delen te besteden

pdp featured block

Wil je meer keuze? De ontvanger kiest zelf uit 200+ cadeaukaarten met de

keuze cadeaukaart

!

Hoeveel wil je erop zetten?

Digitaal of per post?

Wat voor verpakking wil je?

Verrassing

Cadeau Envelop Verrassing

Gratis

Kosten

Iedereen houdt van uit eten gaan. Lekker achterover leunen terwijl je op je wenken wordt bedient, en heerlijk bijpraat met je tafelgenoot. Een keertje niet zelf hoeven koken kan een zeer welkome afwisseling zijn in ons vaak drukke bestaan. Wil je iemand zo’n heerlijke ervaring cadeau doen? Kies dan voor de Uitgebreid dineren cadeaukaart! Hiermee kan de ontvanger namelijk zelf een restaurant bij hem of haar in de buurt uitkiezen om te genieten van een heerlijk diner! Met dit cadeau zit je dus altijd goed!

Uitgebreid dineren

Wil je een geschenk geven aan iemand om nooit meer te vergeten? Kies dan voor een dinerbon! Iedereen houdt namelijk van uit eten gaan. Het kan zo heerlijk zijn om buiten de deur te eten af en toe. Even lekker een avondje niet zelf koken en je de heerlijkste gerechten laten voorschotelen terwijl je geniet van een lekker biertje of een goed glas wijn: Is er iets fijner dan dat? Gelukkig kun je nu iemand deze ervaring cadeau doen! En dat kan nu ook nog eens heel simpel, met de Uitgebreid diner cadeaukaart!  Hiermee geef je iemand anders namelijk de mogelijkheid cadeau om een restaurant uit te kiezen en een geschikt moment om te genieten van een heerlijk  verzorgd diner. Zeker weten dus dat jouw geschenk in de smaak zal vallen bij vrijwel iedereen!

 

Je kunt de Uitgebreid dineren cadeaukaart eenvoudig en snel bestellen hier op de website van cadeaukaart.nl. Als je dat doet voor 17.00 op een werkdag, kunnen wij hem nog op dezelfde dag versturen! Dan heb je dus super snel een top geschenk in huis, wat zeker weten nog een keer van pas gaat komen. Omdat een dinerbon zo veelzijdig is, met een keuze uit meer dan 3000 verschillende restaurants verspreid door heel Nederland, kunnen we met enige zekerheid stellen dat deze cadeaubon geschikt is voor vrijwel iedereen, voor elke situatie. Of het nu gaat om een verjaardag van een familielid, vriend, vriendin of zelfs je geliefde: de Uitgebreid Dineren cadeaubon is eigenlijk altijd een leuk geschenk om te krijgen en te geven!

 

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na aankoop bij alle aangesloten locaties