Primera Keuze Cadeaukaart
Primera Keuze Cadeaukaart
Cadeaupakketten

Primera Keuze Cadeaukaart

  • In te wisselen voor 150+ cadeaukaarten

  • Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden

  • Bedrijven bestellen gemakkelijk op factuur

  • Onbeperkt geldig

pdp featured block
Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 34 opties

Gratis

Kosten

€25,00

Ben je op zoek naar een veelzijdige cadeaukaart? Met de Primera Cadeaukaart heeft de ontvanger zelf de keuze uit meer dan 150 cadeaukaarten voor verschillende winkels en webshops. Onder andere Bol.com, Media Markt, Diner Cadeau, iTunes Gift Card en nog veel meer. Gegarandeerd een cadeau dat blij maakt! Het bestellen van een Primera Cadeaukaart gaat heel gemakkelijk en snel in onze webshop. Maak het cadeau extra leuk met een door jou gekozen, feestelijke cadeauverpakking. En wil je het cadeau nog iets specialer maken? Voeg dan ook een persoonlijke boodschap toe.

Deze cadeaukaart is onbeperkt te besteden. En is zowel op de Primera webshop als in de Primera winkel te besteden. 

Veelgestelde vragen

Waar is de Primera Cadeaukaart te koop?

Bij Cadeaukaart.nl kun je eenvoudig een Primera Cadeaukaart bestellen. Je bepaalt via onze webshop zelf het bedrag tussen €10 en €150. Maak het cadeau optioneel nog leuker met een mooie cadeauverpakking en een persoonlijke boodschap. Besteld voor 17.00 uur? Dan versturen we jouw Primera Cadeaukaart vandaag nog!

In welke winkels kun je de Primera Cadeaukaart inwisselen?

Wil je weten waar je de Primera Cadeaukaart kunt inwisselen? De Primera Cadeaukaart is te besteden bij meer dan 150 verschillende winkels en webshops. Onder andere Bol.com, MediaMarkt, Diner Cadeau, iTunes Gift Card en nog veel meer.

Hoe werkt een Primera Cadeaukaart?

De Primera Cadeaukaart is in te wisselen voor een aangesloten cadeaukaart naar keuze. De ontvanger volgt deze 3 stappen om de Primera Keuze Cadeaukaart online in te wisselen:
1. Op de site van Primera in de saldo check het cadeaukaartnummer en de pincode invoeren
2. De gewenste cadeaukaart(en) en het gewenste bedrag uitkiezen. De Primera Keuze Cadeaukaart inwisselen voor meerdere cadeaukaarten in één bestelling Geen probleem! Klik dan de verschillende kaarten van jouw keuze naar het winkelmandje.
3. Tot slot bestelgegevens invoeren en betalen met de Primera Keuze Cadeaukaart(en) 

Hoe lang is De Primera Cadeaukaart geldig?

De Primera Cadeaukaart blijft onbeperkt geldig na uitgifte. Bovendien is het saldo in delen te besteden.

Hoeveel saldo staat er op mijn Primera Cadeaukaart?

Wil je weten hoeveel saldo er op jouw Primera Cadeaukaart staat? Je controleert het saldo op de cadeaukaart gemakkelijk via de saldo check op de website van Primera.

Moet ik de Primera Cadeaukaart activeren?

Als je een Primera Cadeaukaart koopt bij Cadeaukaart.nl hoef je de giftcard niet meer zelf te activeren. De giftcard is direct te gebruiken.

Bestel je op factuur? Dan wordt de cadeaukaart geactiveerd na betaling.

Kan ik de Primera Cadeaukaart inleveren bij Bol.com?

De Primera Keuze Cadeaukaart is inwisselbaar voor meer dan 150 cadeaukaarten, waaronder ook bol.com.

De Primera Cadeaukaart: vrije keuze cadeaukaart

Wil je iemand graag een leuke cadeaukaart geven maar laat je het uitzoeken ervan liever aan de ontvanger over? Dan is de Primera Cadeaukaart een ideaal cadeau. Bespaar jezelf het peinzen over de juiste cadeaukaart in de Primera winkel en laat de ontvanger zelf gewoon eentje kiezen! Door de ruime bestedingsmogelijkheden zit er altijd wel een perfecte cadeaukaart tussen. Eigenlijk is de Primera Cadeaukaart dus een geweldig cadeau voor iedereen en bij elke gelegenheid. Van de verjaardag van je beste vriend tot als bedankje aan de buurman.

Primera Cadeaukaart kopen bij Cadeaukaart.nl

Bij Cadeaukaart.nl koop je heel gemakkelijk een Primera Cadeaukaart. In onze webshop bepaal je zelf het gewenste bedrag tussen €10 en €150. Maak het zo gek als je zelf wil. Bij Cadeaukaart.nl heb je ook de optie om te kiezen voor een leuke verpakking. De Primera Cadeaukaart nog specialer maken? Voeg dan ook een persoonlijke boodschap toe. Voor 17.00 uur besteld? Dan sturen we jouw Primera Cadeaukaart dezelfde dag nog op. Bestellen maar!

Waarom Cadeaukaart.nl?

✔️ Primera Cadeaukaart ook op factuur bestellen
✔️ Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden
✔️ Kies een mooie cadeauverpakking uit
✔️ Voeg een persoonlijke boodschap toe

Primera Cadeaukaart zakelijk bestellen?

Zoek je een cadeau waarmee je al jouw werknemers of zakenrelaties blij kan maken? Als blijk van waardering, voor een feestelijke gelegenheid of voor in het jaarlijkse kerstpakket? Ook dan kies je voor de Primera Cadeaukaart. Zakelijk bestellen? Bedrijven bestellen deze giftcard gemakkelijk bij ons op factuur.