Primera Keuze Cadeaukaart

Primera Keuze Cadeaukaart

  • Keuze uit meer dan 100 cadeaubonnen!

  • Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

pdp featured block

Wil je meer keuze? De ontvanger kiest zelf uit 200+ cadeaukaarten met de

keuze cadeaukaart

!

Hoeveel wil je erop zetten?

Digitaal of per post?

Wat voor verpakking wil je?

Verrassing

Cadeau Envelop Verrassing

Gratis

Kosten

Weet je niet zo goed wat voor cadeaubon je moet geven? Ga dan voor de Primera Keuze Cadeaukaart! Dit is een ontzettend veelzijdig cadeau, waarmee écht iedereen uit de voeten kan. De ontvanger mag namelijk zelf zijn of haar favoriete cadeaubon uitzoeken uit het volledige assortiment van Primera. In het aanbod van meer dan 100 cadeaukaarten vindt u onder andere Bol.com, Media Markt, Diner Cadeau, iTunes Gift Card en nog veel meer. Met de Primera Keuze Cadeaukaart slaat u nooit de plank mis!

Deze cadeaukaart is onbeperkt te besteden.

Primera Keuze Cadeaukaart

Vind je het lastig om voor iemand anders een geschenk uit te kiezen? Kies dan voor de Primera Keuze Cadeaukaart! Hiermee zit je zeker weten goed! Met de Primera Keuze Cadeaukaart kan de ontvanger namelijk zelf op zijn of haar gemak, op een moment dat het schikt, een cadeaukaart uitkiezen uit het ruime assortiment. Er kan worden gekozen uit meer dan 150 verschillende cadeaukaarten dus we kunnen met enige zekerheid stellen dat er voor iedereen wel iets leuks tussen zal zitten! Of er nu wordt gekozen voor een cadeaubon van de Bol.com, de Hema, of bijvoorbeeld de Ici Paris: Alles is mogelijk en niks is te gek! Er kan bovendien ook worden gekozen voor een cadeaubon die is in te wisselen voor een diner voor twee, of zelfs voor een heerlijk verwendagje in de sauna, of in een hotel naar keuze. Met Primera Keuze Cadeaukaart zit je dus altijd goed!

Als je dus op zoek bent naar een geschenk voor iemand die je (nog) niet zo goed kent, is de Primera Keuze Cadeaukaart de perfecte oplossing. Ook leuk als geschenk voor bijvoorbeeld jouw collega’s of werknemers, of voor in een kerstpakket. Een Primera Keuze Cadeaukaart is altijd een leuk geschenk dat zeker weten in de smaak zal vallen! Je kunt de Primera Keuze Cadeaukaart bovendien eenvoudig en snel bestellen hier op de website. Als je dat doet voor 17.00 op een werkdag, kunnen wij hem nog dezelfde dag versturen, en dan heb je dus razendsnel een top geschenk in huis dat zeker weten nog een keer van pas gaat komen! Bijvoorbeeld voor een last-minute verjaardag waar je nog een geschenk voor zoekt!

Deze cadeaukaart is onbeperkt te besteden