NR1 Met het gezin op stap

NR1 Met het gezin op stap

  • Keuze uit 75+ locaties

  • Dierentuinen, pretparken, skihallen en vele andere uitjes

  • Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

  • Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden

  • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€25,00

Een (jong) gezin een leuk cadeau doen? Kies dan voor ‘Met het gezin op stap’. Ze kunnen zelf kiezen of ze naar een pretpark, museum, klimpark of iets anders gaan! Voor elke leeftijd is er een ruime keuze tussen verschillende uitjes. Er is van alles te doen! Kies zelf een waarde en geef dit onvergetelijke cadeau!

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na uitgave voor één of meerdere dagjes uit naar keuze.

Veelgestelde vragen

Wat is NR1Cadeau?

Bent u op zoek naar een geschenk dat langdurige herinneringen creëert? NR1Cadeau heeft precies wat u zoekt. Van een opwindende dag vol avontuur tot een ontspannend saunabezoek of een boeiend boek voor een rustige avond thuis; de cadeauboxen van NR1 bieden onvergetelijke ervaringen.

Wat houdt NR1 Met het gezin op stap in?

Als je op zoek bent naar een leuk cadeau om samen met de hele familie te doen, dan is 'NR1 Met het gezin op stap' de perfecte keuze. Voor elke leeftijd is er wel iets leuks te beleven, want je hebt de keuze uit maar liefst 40 verschillende uitjes!

Waar kan ik NR1 Met het gezin op stap besteden?

Met het NR1Cadeau kun je van alles ondernemen! Van pretparken en dierentuinen tot musea en nog veel meer. Het complete aanbod aan uitjes is te vinden op de website van dagjeuit-cadeaukaart.nl.

Hoe lang is NR1 Met het gezin op stap geldig?

Met de 'NR1 Met het gezin op stap' cadeaukaart blijft de geldigheid maar liefst 2 jaar na aankoop behouden. Hierdoor heeft de ontvanger ruimschoots de tijd om het ideale moment te kiezen voor een gezellig dagje uit met het gezin naar verschillende attracties en locaties.

Welk saldo staat er op mijn NR1 Met het gezin op stap?

Om het resterende saldo van je 'NR1 Met het gezin op stap' cadeaukaart te controleren, ga naar de NR1Cadeau website en gebruik de saldo checker. Op die manier kun je gemakkelijk zien hoeveel tegoed er nog beschikbaar is voor leuke familie-uitjes.

NR1 Met het gezin op stap

Wil je een compleet gezin een onvergetelijke dag cadeau doen? Leuk idee! Kies dan voor de NR1 Met het gezin op stap cadeaukaart! Hiermee geef je namelijk een heel gezin de mogelijkheid om er samen lekker op uit te gaan. Het kan een zeer welkom geschenk zijn voor sommige mensen om er eens lekker op uit te gaan met het gezin. We zijn vaak zo druk met werk en alles er omheen dat we vergeten hoe belangrijk het is om soms ook even stil te staan. Een heerlijk uitstapje kan dan een perfecte oplossing zijn. Het leuke van de NR1 Met het gezin op stap cadeaukaart is dat men er in feite nog alle kanten mee op kan. Er kan namelijk worden gekozen uit 40 verschillende uitstapjes! Zeker weten dus dat er voor elk gezin wel iets leuks tussen zal zitten. Of er nu wordt gekozen voor een bezoek aan de dierentuin of bijvoorbeeld voor een avontuurlijk dagje in een pretpark: alles is mogelijk en niks is te gek met de NR1 Met het gezin op stap!

 

Als je een gezin kent waarvan je denkt dat ze wel wat tijd met elkaar kunnen gebruiken doe je er zeker goed aan om de NR1 Met het gezin op stap cadeaukaart aan te schaffen! Dat kan overigens vrij simpel en snel gewoon hier op de website van cadeaukaart.nl. Als je de NR1 Met het gezin op stap cadeaukaart bovendien op een werkdag bestelt voor 17.00 uur, versturen wij hem nog dezelfde dag! Dan heb je dus razendsnel een geweldig geschenk in huis wat zeker weten een keer van pas gaat komen!

 

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na aankoop voor één of meerdere dagjes uit naar keuze