NR1 Even lekker weg

NR1 Even lekker weg

  • Ontsnap aan het drukke bestaan

  • Stedentrip, strand of bossen?

  • 500.000+ accommodaties

  • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

pdp featured block

Wil je meer keuze? De ontvanger kiest zelf uit 200+ cadeaukaarten met de

keuze cadeaukaart

!

Hoeveel wil je erop zetten?

Digitaal of per post?

Kosten

Ken je iemand die er aan toe is om een weekendje weg te gaan? Iemand die het kan gebruiken om te ontsnappen aan het dagelijkse leven? Geef dan de ‘Even lekker weg’ belevenis van NR1Cadeau. Met deze belevenis kan de ontvanger zelf een hotel uitkiezen voor een weekendje weg, bijvoorbeeld via Hotelgiftcard.com of Weekendjeweg.nl. Met meer dan 500.000 accommodaties wereldwijd weet je zeker dat er voor iedereen een prachtige bestemming tussen zit! Een weekendje aan het strand of een weekendje in de natuur. Met de ‘Even lekker weg’ belevenis kan het allemaal!

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na uitgave bij alle aangesloten locaties.

NR1 Even lekker weg

De NR1 Even lekker weg cadeaukaart is het ideale verwencadeau voor iemand die wel even wat tijd kan gebruiken om te ontspannen. Heerlijk er even er tussenuit kan een zeer welkome afwisseling zijn in ons vaak zo drukke leven. Hoe vaak komt het wel niet voor dat we zo druk bezig zijn met onze omgeving, werk, gezin en bijvoorbeeld sporten, dat we vergeten om soms ook nog tijd voor onszelf vrij te maken? De NR1 Even Lekker Weg cadeaukaart komt dan ontzettend goed van pas! Hiermee geef je namelijk iemand anders, of bijvoorbeeld een stel, de mogelijkheid om zelf een heerlijke passende bestemming uit te kiezen om te genieten van een heerlijke hotelovernachting. Of er nu wordt gekozen voor een hotel in de buurt van het strand en de duinen om lekker uit te waaien en lange strandwandelingen te maken, of juist voor een hotel in een grote stad in Nederland, om heerlijk te kunnen genieten van restaurants en het nachtleven: Alles is mogelijk en niks is te gek met de NR1 Even Lekker Weg cadeaukaart!

 

Als je dus iemand een keer écht wilt verrassen, kies dan voor de NR1 Even Lekker Weg cadeaukaart! Je kunt deze cadeaukaart bovendien zeer eenvoudig en snel bestellen, gewoon hier op de website. Als je dat op een werkdag doet voor 17.00 uur kunnen wij hem zelfs nog dezelfde dag versturen! Als je dus zeker wilt zijn van een leuk geschenk en iemand een keer echt wilt verrassen voor bijvoorbeeld zijn of haar verjaardag met een waardevol geschenk, kies dan voor de NR1 Even Lekker Weg cadeaukaart! Hiermee maak je zeker weten een goede beurt!

 

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na aankoop