NR1 Even lekker weg

NR1 Even lekker weg

  • Ontsnap aan het drukke bestaan!

  • Keuze uit wel 600.000+ accommodaties wereldwijd!

  • Stedentrip, bossen of strand? Alles is mogelijk!

pdp featured block
Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€25,00

Ken je iemand die er aan toe is om een weekendje weg te gaan? Iemand die het kan gebruiken om te ontsnappen aan het dagelijkse leven? Geef dan de ‘Even lekker weg’ belevenis van NR1Cadeau. Met deze belevenis kan de ontvanger zelf een hotel uitkiezen voor een weekendje weg, bijvoorbeeld via Hotelgiftcard.com of Weekendjeweg.nl. Met meer dan 500.000 accommodaties wereldwijd weet je zeker dat er voor iedereen een prachtige bestemming tussen zit! Een weekendje aan het strand of een weekendje in de natuur. Met de ‘Even lekker weg’ belevenis kan het allemaal!

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na uitgave bij alle aangesloten locaties.

Veelgestelde vragen

Wat is NR1 Cadeau?

Bij NR1Cadeau vind je een uitgebreide selectie van unieke cadeauboxen die de ontvanger een bijzondere ervaring bieden. Of het nu gaat om een ​​ontspannend weekendje weg of een boeiend boek voor een rustige avond, NR1Cadeau heeft een divers assortiment aan themaboxen om uit te kiezen.

Wat houdt NR1 Even lekker weg in?

Kent u iemand die graag een weekendje eropuit gaat? Dan is 'Even lekker weg' van NR1Cadeau precies wat u zoekt. Met dit cadeau kan de gelukkige kiezen uit meer dan 600.000 accommodaties wereldwijd voor een onvergetelijk verblijf.

Waar kan ik de NR1 Even lekker weg besteden?

Met dit cadeau heeft de ontvanger de vrijheid om een hotelovernachting te reserveren bij een van de meer dan 600.000 accommodaties wereldwijd, zoals te vinden op hotelgiftcard.com of weekendjeweg.nl.

Hoe lang is de NR1 Even lekker weg geldig?

'Even lekker weg' van NR1Cadeau heeft een geldigheidstermijn van 2 jaar.

Welk saldo staat er op mijn NR1 Even lekker weg?

Om te controleren welk saldo er op deze cadeaukaart staat, kun je gebruikmaken van de saldo checker van NR1 Cadeau.

NR1 Even lekker weg

De NR1 Even lekker weg cadeaukaart is het ideale verwencadeau voor iemand die wel even wat tijd kan gebruiken om te ontspannen. Heerlijk er even er tussenuit kan een zeer welkome afwisseling zijn in ons vaak zo drukke leven. Hoe vaak komt het wel niet voor dat we zo druk bezig zijn met onze omgeving, werk, gezin en bijvoorbeeld sporten, dat we vergeten om soms ook nog tijd voor onszelf vrij te maken? De NR1 Even Lekker Weg cadeaukaart komt dan ontzettend goed van pas! Hiermee geef je namelijk iemand anders, of bijvoorbeeld een stel, de mogelijkheid om zelf een heerlijke passende bestemming uit te kiezen om te genieten van een heerlijke hotelovernachting. Of er nu wordt gekozen voor een hotel in de buurt van het strand en de duinen om lekker uit te waaien en lange strandwandelingen te maken, of juist voor een hotel in een grote stad in Nederland, om heerlijk te kunnen genieten van restaurants en het nachtleven: Alles is mogelijk en niks is te gek met de NR1 Even Lekker Weg cadeaukaart!

Als je dus iemand een keer écht wilt verrassen, kies dan voor de NR1 Even Lekker Weg cadeaukaart! Je kunt deze cadeaukaart bovendien zeer eenvoudig en snel bestellen, gewoon hier op de website. Als je dat op een werkdag doet voor 17.00 uur kunnen wij hem zelfs nog dezelfde dag versturen! Als je dus zeker wilt zijn van een leuk geschenk en iemand een keer echt wilt verrassen voor bijvoorbeeld zijn of haar verjaardag met een waardevol geschenk, kies dan voor de NR1 Even Lekker Weg cadeaukaart! Hiermee maak je zeker weten een goede beurt!

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na aankoop

Let op! Er is een wettelijke bepaling van een maximale besteding van € 50,-. Dit betekent dat het niet mogelijk is om online meer dan € 50,- van je cadeaukaart in één transactie te gebruiken.