NR1 Dagje uit Cadeau

NR1 Dagje uit Cadeau

  • Kies zelf een gezellig dagje uit!

  • Keuze uit wel meer dan 40 verschillende leuke uitjes!

  • Geldig tot 2 jaar na aankoop

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€25,00

‘Dagje uit cadeau’ van NR1Cadeau is een onvergetelijke belevenis! Het is een perfect cadeau voor een gezin, maar ook voor volwassenen die van uitjes houden. Met deze belevenis laat je de ontvanger helemaal zelf beslissen wat voor een uitje gekozen wordt. Wordt het een pretpark of een Dierentuin? Een skihal of een Escaperoom? Er is keuze uit meer dan 40 verschillende uitstapjes, waardoor er voor iedereen wat leuks tussen zit. Bestel daarom de ‘Dagje uit cadeau’ belevenis van NR1Cadeau.

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na uitgave aan één of meerdere dagjes uit naar keuze.

Veelgestelde vragen

Wat is NR1Cadeau?

NR1Cadeau staat bekend als dé bestemming voor bijzondere cadeauboxen. Met zo'n box geef je de ontvanger een unieke ervaring cadeau. Of het nu gaat om een heerlijk diner of een boeiend boek voor een ontspannen avond thuis, NR1Cadeau biedt een uitgebreid assortiment aan themaboxen.

Wat houdt NR1 Dagje uit cadeau in?

Met het NR1 Dagje uit cadeau schenk je de ontvanger een onvergetelijke belevenis. Ongeacht leeftijd of interesse, iedereen kan van dit cadeau genieten. Je hebt de keuze uit maar liefst 40 verschillende uitjes, variërend van pretparken en dierentuinen tot musea.

Waar kan ik NR1 Dagje uit cadeau besteden?

Met deze cadeaukaart kan de ontvanger genieten van meer dan 40 verschillende uitjes. Bekijk op de website van dagjeuit-cadeaukaart.nl welke uitjes dit precies zijn!

Hoe lang is NR1 Dagje uit cadeau geldig?

De NR1 Dagje uit cadeau is geldig tot 2 jaar na aanschafdatum.

Welk saldo staat er op mijn NR1 Dagje uit cadeau?

Wil je weten hoeveel saldo er op jouw NR1 Dagje uit cadeau staat? Bezoek dan de website van NR1Cadeau en gebruik de saldo checker om dit te controleren.

NR1 Dagje uit Cadeau

Iedereen wil er wel eens een dagje op uit. De ontvanger kan helemaal zelf kiezen wat bij hem of haar past. Lekker actief doen in een skihal of escaperoom? Of liever rondkijken in de dierentuin of op een rondvaartboot? Of alle achtbanen in een pretpark uittesten? Het kan allemaal met ‘Dagje uit Cadeau’! Voor iedereen zit er wat bij en zal dus altijd in de smaak vallen. Kies zelf een waarde en bestel.

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na aankoop voor één of meerdere dagjes uit naar keuze