Nationale Horeca Cadeaukaart

Nationale Horeca Cadeaukaart

  • Voor een heerlijk diner en/of overnachting naar keuze

  • Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

  • Bedrijven bestellen op factuur

pdp featured block

Wil je meer keuze? De ontvanger kiest zelf uit 200+ cadeaukaarten met de

keuze cadeaukaart

!

Hoeveel wil je erop zetten?

Digitaal of per post?

Wat voor verpakking wil je?

Verrassing

Cadeau Envelop Verrassing

Gratis

Kosten

Geef nu een ontspannen avondje uit cadeau met de Nationale Horeca Cadeaukaart. Deze veelzijdige cadeaubon is te besteden bij meer dan 1200 hotels en restaurants in Nederland. Je geeft de ontvanger dus ontzettend veel vrijheid om zijn of haar ideale uitje vorm te geven. Genieten van een uitgebreid diner of een nachtje weg in een luxe hotel. Of gewoon allebei! Als je de Nationale Horeca Cadeaukaart op een werkdag voor 17:00 uur bestelt, verzenden we jouw bestelling dezelfde dag nog. Bestel nu online.

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na uitgifte bij alle aangesloten locaties.

Nationale Horeca Cadeaukaart

Ben je op zoek naar een leuk geschenk dat zeker weten in de smaak zal vallen? Heb je al gedacht aan de Nationale Horeca Cadeaukaart? Hiermee geef je iemand namelijk een onvergetelijke ervaring cadeau! De Horeca Cadeaukaart is namelijk te verzilveren voor zowel een hotelovernachting als voor een etentje in een restaurant. Met meer dan 1200 verschillende aangesloten restaurants, durven we met zekerheid te stellen dat er voor iedereen wel iets leuks bij zal zitten. Of er nu wordt gekozen voor een favoriet restaurant op de hoek, of voor een spannend nieuw restaurant aan de andere kant van het land: Met de Horeca Cadeaukaart is alles mogelijk en niks te gek. Bovendien kan men dus als er wordt gekozen voor een leuk restaurant op een behoorlijke afstand van huis, er voor kiezen om meteen een hotelovernachting er bij te boeken. Dat is het leuke van de Horeca Cadeaukaart: het is eigenlijk een diner en hotel bon, in één!

Als je dus iemand echt een plezier wilt doen en iets onvergetelijks cadeau wilt geven, zit je zeker weten goed met de Nationale Horeca Cadeaukaart. De Horeca Cadeaukaart is bovendien ook een geweldig geschikt geschenk voor mensen die je (nog) niet zo goed kent. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe collega’s of werknemers (ook leuk voor in het kerstpakket!) of nieuwe buren. Met de Nationale Horeca Cadeaukaart weet je zeker dat iedereen blij zal zijn. Bestel hem dus vandaag nog gewoon hier op de website van cadeaukaart.nl! Als je slim bent doe je dat op een werkdag bovendien voor 17.00, want dan kunnen wij hem nog dezelfde dag versturen! Dan heb je dus razendsnel een top cadeau in huis!

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na aankoop bij alle aangesloten locaties