Lekker borrelen in de buurt
Lekker borrelen in de buurt
Verpakkingen naar keuze
Verpakkingssuggestie

Lekker borrelen in de buurt

  • Voor de lekkerste borrelhapjes, de beste wijnen en de speciaalste biertjes!

  • Te besteden bij meer dan 3250 restaurants!

  • Geldig tot 2 jaar na aankoop

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 35 opties

Gratis

Kosten

€25,00

Lekker borrelen in de buurt is een themakaart van ‘Diner Cadeau’ en is speciaal ontworpen voor de borrelliefhebbers onder ons! De cadeaukaart is te besteden bij meer dan 3250 restaurants aan de lekkerste borrelhapjes, de beste wijnen en de meest verfrissende speciaal biertjes. Trakteer nu iemand op Lekker borrelen in de buurt en het feestje kan beginnen!

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na uitgave bij alle aangesloten locaties.

Veelgestelde vragen

Wat is Lekker borrelen in de buurt?

De 'Lezellig borrelen in de buurt' cadeaukaart is een onderdeel van de Diner Cadeau collectie. Met deze kaart geef je de ontvanger de mogelijkheid om te genieten van een gezellig borrelmoment. Naast de 'Lezellig borrelen in de buurt' kaart biedt Diner Cadeau ook andere thema's aan in haar assortiment, zoals: 'Heerlijke High Tea' en 'Heerlijk dineren in de buurt'.

Waar kan ik Lekker borrelen in de buurt besteden?

De 'Lezellig borrelen in de buurt' Cadeaubon is perfect voor diegenen die dol zijn op ontspannen borrelmomenten. Deze bon kan worden gebruikt bij een van de 3.250+ restaurants die deelnemen aan Diner Cadeau. Ontdek alle deelnemende borrellocaties op de website van Diner Cadeau.

Hoe werkt Lekker borrelen in de buurt?

Met deze unieke cadeaukaart kun je volop genieten van gezellig borrelen bij verschillende aangesloten locaties. Kies een bedrag tussen €10 en €150 en voeg een persoonlijk bericht toe om de kaart een extra persoonlijke touch te geven. Het is het perfecte cadeau voor liefhebbers van borrelmomenten en geschikt voor elke gelegenheid, of je nu iemand wilt verrassen of bedanken voor een speciaal moment!

Hoe lang is Lekker borrelen in de buurt geldig?

'Lekker borrelen in de buurt' gaat verder dan alleen het genieten van smaakvolle drankjes en snacks; het biedt ook vrijheid: de cadeaukaart is tot 2 jaar na uitgifte inwisselbaar. Een fantastisch cadeau voor liefhebbers van spontane borrelmomentjes!

Waar kan ik het saldo van Lekker borrelen in de buurt checken?

Op de Diner Cadeau website kun je via de saldo checker snel zien hoeveel borreltegoed je nog hebt. Op die manier kun je eenvoudig inschatten hoe lang je de volgende keer kunt genieten van een gezellige borrel!