GiftForYou – Lekker Borrelen

GiftForYou – Lekker Borrelen

  • Voor een gezellige, uitgebreide borrel!

  • Deze cadeaukaart wordt standaard geleverd in bijbehorende feestelijke cadeaubox!

  • Geldig tot 3 jaar en 3 maanden na uitgifte

pdp featured block
Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€25,00

Met GiftForYou - Lekker Borrelen haal je voor een borrelliefhebber absoluut het juiste cadeau in huis! De ontvanger geniet met deze cadeaubon van lekkere drankjes, heerlijke bitterbalgarnituurtjes, maar ook van bijvoorbeeld een wijnproeverij of een luxe borrelmiddag met cocktails. Waar de voorkeur ook naar uitgaat, met dit geschenk kan het proosten snel beginnen!

Deze cadeaukaart is geldig tot 3 jaar en 3 maanden na uitgifte en is zowel online als fysiek te besteden bij de aangesloten borrellocaties.

LET OP: Deze cadeaukaart wordt standaard geleverd in bijbehorende feestelijke cadeaubox, het is dus niet nodig een extra cadeauverpakking te bestellen!

Veelgestelde vragen

Waar is de GiftForYou - Lekker Borrelen te koop?

Bestel eenvoudig je GiftForYou - Lekker Borrelen op cadeaukaart.nl. Met deze GiftForYou kan de ontvanger genieten van een gezellige borrelavond voor 2 personen. Je hebt de flexibiliteit om het gewenste bedrag op jouw GiftForYou te selecteren, variërend tussen €10,- en €150,- euro. Plaats je bestelling voor 17.00 uur, dan word deze dezelfde dag verzonden.

Bovendien wordt deze cadeaukaart stijlvol samengevoegd in een feestelijke cadeaubox, waardoor je geen extra cadeauverpakking hoeft aan te schaffen.

Waar is de GiftForYou - Lekker Borrelen te besteden?

De ontvanger van deze cadeaubon kan genieten op een van de 900 borrellocaties, variërend van de beste cocktails, bier met bitterballen, wijnproeverijen tot luxe borrelmomenten met bubbels. Ontdek het uitgebreide aanbod op de officiële GiftForYou-websites.

Hoe werkt de GiftForYou - Lekker Borrelen?

Voor het gebruik van de GiftForYou - Lekker Borrelen, dien je eerst de cadeaukaart te registreren op de officiële GiftForYou-website. Klik op de knop 'Ik heb een GiftForYou' en voer de unieke code in om je cadeaukaart te registreren. Kies uit een van de 900 beschikbare borrellocaties en ontvang je e-ticket per e-mail. Vervolgens maak je een reservering bij de door jou gekozen locatie en kun je genieten van een heerlijke borrel.

Hoe lang is de Cadeaukaart geldig?

De GiftForYou - Lekker Borrelen blijft 3 jaar en 3 maanden geldig na uitgifte.

Welk saldo staat er op mijn Cadeaukaart?

Controleer het saldo van je GiftForYou - Lekker Borrelen cadeaukaart op de officiële GiftForYou-website. Ga naar het gedeelte 'Ik heb een GiftForYou', registreer je cadeaukaart, en bekijk je saldo.