Heerlijk dineren in de buurt
Heerlijk dineren in de buurt
Verpakkingen naar keuze
Verpakkingssuggestie

Heerlijk dineren in de buurt

  • Meer dan 3250 restaurants door heel Nederland!

  • Dus altijd een heerlijk diner in de buurt!

  • Geldig tot 2 jaar na aankoop

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 35 opties

Gratis

Kosten

€25,00

Wil je een heerlijk diner cadeau geven aan iemand? Bestel dan nu de 'Heerlijk dineren in de buurt' cadeaukaart! Met meer dan 3250 aangesloten restaurants zal iedereen een geschikt restaurant bij hem of haar in de buurt kunnen vinden. Of de ontvanger van de cadeaukaart nu houdt van tapas, pizza of kaasfondue: met dit smakelijk cadeau is alles mogelijk! Bestel je de kaart op werkdagen voor 17.00 uur? Dan verzenden wij jouw bestelling dezelfde dag nog!

Deze cadeaubon is te besteden tot 2 jaar na uitgave bij alle aangesloten locaties.

Veelgestelde vragen

Wat is Heerlijk dineren in de buurt?

Deze kaart uit de collectie van het bekende Diner Cadeau biedt de ontvanger de mogelijkheid om heerlijk in de buurt te dineren, zoals je al kunt lezen. Daarnaast heeft Diner Cadeau ook andere thema's, zoals: 'Dineren bij sterrenzaken' en 'Een culinair avondje uit'.

Waar kan ik Heerlijk in de buurt dineren besteden?

Met 'Heerlijk dineren in de buurt' kun je terecht bij meer dan 3.250 restaurants verspreid over heel Nederland! Neem een kijkje op de website van Diner Cadeau om te zien welke restaurants deelnemen.

Hoe werkt Heerlijk dineren in de buurt?

Met deze veelzijdige cadeaukaart heb je de mogelijkheid om te dineren bij een uitgebreid scala aan deelnemende restaurants. Kies zelf een bedrag tussen €10 en €150 en maak de kaart extra speciaal door een persoonlijk bericht toe te voegen. Perfect voor elke gelegenheid, of je nu iemand wilt verrassen of bedanken!

Hoe lang is Heerlijk dineren in de buurt geldig?

'Heerlijk dineren in de buurt' biedt niet alleen de mogelijkheid om verrukkelijke gerechten te proeven; het geeft ook flexibiliteit: de cadeaukaart blijft tot 2 jaar na uitgifte geldig.

Waar kan ik het saldo van Heerlijk dineren in de buurt checken?

Met de saldo checker op de website van Diner Cadeau ontdek je direct hoeveel tegoed er nog op je cadeaukaart staat. Zo kun je eenvoudig inschatten hoe luxueus je jezelf kunt trakteren tijdens je volgende culinaire avontuur!

Heerlijk dineren in de buurt

Wil je iemand iets geven wat zeker weten in de smaak zal vallen? Bijvoorbeeld een geschenk voor de verjaardag van je broertje, neefje, nichtje, vriend of vriendin? Geef dan een diner cadeau, daarmee zit je zeker weten goed! Iedereen houdt namelijk van uit eten gaan op z’n tijd. Het kan heerlijk zijn om even niet een keertje thuis te eten en je heerlijk te laten verwennen in een restaurant. Je kunt lekker achterover leunen terwijl jij je de ene naar de andere heerlijke gerechten laat voorschotelen. Geniet van een lekker biertje of mooie wijnen terwijl je de eindelijk weer eens echt tijd maakt voor een goed gesprek met je tafelgenoot.  Met meer dan 3250 aangesloten restaurants kunnen we met enige zekerheid stellen dat iedereen wel een leuk restaurant bij hem of haar in de buurt zal weten te kunnen vinden! Uit eten gaan is nog nooit zo makkelijk en leuk geweest als met de Heerlijk diner in de buurt cadeaukaart!

 

Je kunt de cadeaukaart eenvoudig en snel bestellen hier op de website van cadeaukaart.nl. Als je dat doet voor 17.00 op een werkdag, kunnen wij hem nog dezelfde dag versturen en heb je dus supersnel een top geschenk in huis, wat zeker weten nog een keer van pas gaat komen! Of het nu gaat om een verjaardag van een collega of een vriendin: een diner is altijd leuk om cadeau te krijgen en te geven! De veelzijdigheid van de Heerlijk diner in de buurt cadeaukaart maakt het bovendien een uitstekend geschenk voor vrijwel iedereen in elke situatie. Ook leuk bijvoorbeeld voor een collega die je (nog) niet zo goed kent, of voor in het kerstpakket voor jouw werknemers! Bestel dus vandaag nog deze cadeaukaart, gewoon hier op de website.

 

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na aankoop bij alle aangesloten locaties