Bladcadeau

BladCadeau

  • Keuze uit tijdschriftabonnement voor 80+ bekende titels

  • Abonnement stopt automatisch

  • Als e-voucher of fysieke cadeaukaart

  • Bedrijven bestellen gemakkelijk op factuur

  • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 31 opties

Gratis

Kosten

€25,00

BladCadeau is misschien wel één van de leukste cadeaukaarten van Nederland. Hiermee geef je namelijk iemand anders een proefabonnement cadeau op een week- of maandblad, geheel naar eigen keuze. Deze cadeaukaart is in te wisselen voor een tijdschriftenabonnement van meer dan 90 verschillende bekende magazines. Het bestellen van de BladCadeau gaat heel gemakkelijk en snel bij Cadeaukaart.nl. We hebben deze cadeaukaart als fysieke kaart en als digitale voucher. Een fysieke cadeaukaart maak je extra leuk met een door jou gekozen, feestelijke cadeauverpakking. En wil je het cadeau nog iets specialer maken? Voeg dan ook een leuke, persoonlijke boodschap toe.

De Bladcadeau is geldig tot 2 jaar na uitgifte.

Veelgestelde vragen

BladCadeau, waar te koop?

Bij Cadeaukaart.nl kun je eenvoudig een BladCadeau kopen. Je bepaalt via onze webshop een bedrag tussen €10 en €150 en maakt een keuze tussen een digitale voucher of een cadeaukaart per post. Fysieke cadeaukaart? Maak het cadeau dan optioneel compleet met een mooie cadeauverpakking en een persoonlijke boodschap. Besteld vóór 17.00 uur? Jouw BladCadeau gaat dan dezelfde dag nog de deur uit!

Welke tijdschriften zijn aangesloten bij BladCadeau?

BladCadeau is in te wisselen voor een abonnement van meer dan 90 bekende tijdschriften. Waaronder: Viva, LINDA!, Esquire, Autoweek, Donald Duck, Story, Columbus Travel, Flow, Delicious en nog veel meer. Meer weten? Bekijk alle aangesloten titels

Hoe werkt BladCadeau?

De ontvanger van BladCadeau kiest een proefabonnement voor een tijdschrift naar keuze op de website. Door de code achterop de cadeaukaart in te voeren, wordt het saldo op de cadeaukaart in mindering gebracht op het totaalbedrag.

Waar is het saldo van BladCadeau te zien?

Het saldo van BladCadeau kun je vinden via de saldo check op de website van BladCadeau.

Hoe lang is BladCadeau geldig?

De BladCadeau is geldig tot 2 jaar na uitgifte. Bovendien is het saldo in delen te besteden.

Moet je BladCadeau activeren?

Alle cadeaukaarten van Cadeaukaart.nl zijn al geactiveerd bij levering. Dat geldt dus ook voor BladCadeau. Het enige dat de ontvanger dus hoeft te doen is met deze cadeaukaart een abonnement afsluiten voor zijn of haar favoriete tijdschrift

Bladcadeau: het cadeau

Bladcadeau is zo’n soort cadeau dat je het liefst stiekem zelf houdt. Wie wilt er nou niet zo’n leuk en origineel cadeau? Of er nu wordt gekozen voor een sportmagazine, een glossy of een modeblad: Alles is mogelijk en niks is te gek met de Bladcadeau cadeaukaart! Doordat er een ruime keuze is uit meer dan 90 verschillende tijdschriften, is Bladcadeau geschikt voor nagenoeg iedereen voor elke gelegenheid.
Of het nu gaat om een huwelijksfeest, een verjaardag of gewoon omdat je iemand in het zonnetje wilt zetten: Met de Bladcadeau cadeaukaart geef je altijd een geslaagd cadeau! 

Bladcadeau kopen bij Cadeaukaart.nl

Een Bladcadeau kopen doe je bij Cadeaukaart.nl. In onze webshop bepaal je zelf de waarde van het Bladcadeau tussen €10 en €150. Daarnaast kies je in onze shop voor een digitale voucher of een cadeaukaart per post. De e-voucher heb je direct binnen in jouw e-mail. Bij een fysieke cadeaukaart heb je de optie om een leuke verpakking en een persoonlijke boodschap toe te voegen. Als je voor 17.00 uur bestelt, verzenden wij de cadeaukaart dezelfde dag nog. Waar wacht je nog op? Bestellen maar!

Waarom Cadeaukaart.nl?

✔️ Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden
✔️ Kies een mooie cadeauverpakking uit
✔️ Voeg een persoonlijke boodschap toe 
✔️ Ook als e-voucher verkrijgbaar
✔️ Bedrijven bestellen Bladcadeau op factuur

Bladcadeau zakelijk bestellen?

Verras ook collega’s, werknemers en zakenrelaties met een tijdschrift abonnement naar keuze! Zakelijk Bladcadeau bestellen? Dat kan bij ons gemakkelijk op factuur. Benieuwd naar andere opties, zoals jouw bedrijfslogo op de cadeaukaarten? Ontdek meer over onze zakelijke mogelijkheden