Heerlijke High Tea

Heerlijke high tea

  • Zowel besteedbaar bij 350+ high tea locaties

  • Als bij alle 3000+ Diner Cadeau restaurants

  • Cakejes, gebakjes, thee, koffie en andere lekkernijen!

pdp featured block

Wil je meer keuze? De ontvanger kiest zelf uit 200+ cadeaukaarten met de

keuze cadeaukaart

!

Hoeveel wil je erop zetten?

Digitaal of per post?

Wat voor verpakking wil je?

Verrassing

Cadeau Envelop Verrassing

Gratis

Kosten

Een high tea is natuurlijk de perfecte gelegenheid om gezellig af te spreken met vrienden of familie. Onder het genot van heerlijke verse thee of koffie, geniet je van lekker kleine gebakjes of kleine broodjes. Wil je iemand verrassen met een High Tea maar heb je geen idee wanneer hij of beschikbaar is? Bestel dan de Heerlijke high tea cadeaukaart! Daarmee kan hij of zij namelijk zelf een moment of locatie uitkiezen, en geef je dus altijd het perfecte, gezellige cadeau!

Heerlijke High Tea

Wil je iemand verrassen met een heerlijke onvergetelijke ervaring? Heb je al aan een High Tea gedacht? Hiermee geef je iemand anders namelijk de mogelijkheid cadeau om zelf een geschikt moment uit te kiezen om te genieten van een heerlijke high tea. Met meer dan 3000 aangesloten restaurants, durven we met enige zekerheid te stellen dat er voor iedereen wel iets leuks tussen zit. Of er nu wordt gekozen voor een favoriet restaurant op de hoek, waar je dagelijks komt, of voor een nieuw nog te ontdekken restaurant aan de andere kant van Nederland: Alles is mogelijk en niks is te gek met de Heerlijke High Tea cadeaukaart. Een High Tea is een favoriete bezigheid van veel mensen. Dat is ook niet zo gek als je bedenkt hoe heerlijk het is om een lekkere warme drank te combineren met heerlijke zoetigheden of kleine broodjes. Bovendien is een Heerlijke High Tea een uitgelezen moment om even heerlijk bij te kletsen met vrienden, familie of bijvoorbeeld je geliefde.

 

Een high tea is dus een perfect geschenk voor eigenlijk iedereen, voor nagenoeg iedere moment. Je kunt de Heerlijke High Tea cadeaukaart bovendien eenvoudig en snel bestellen hier op de website. Als je dat doet op een werkdag voor 17.00 kunnen wij hem nog dezelfde dag versturen! Dan heb je dus razendsnel een top cadeau in huis wat zeker weten nog een keer van pas gaat komen! Iemand een high tea cadeau geven was nog nooit zo simpel, makkelijk en leuk! Bestel dus vandaag nog de Heerlijke High Tea cadeaukaart hier op de website!

 

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na aankoop bij alle aangesloten locaties