Heerlijk dineren in de buurt

Heerlijk dineren in de buurt

  • Meer dan 3000 acceptanten door heel Nederland

  • Dus altijd een heerlijk diner in de buurt!

  • In delen te besteden

pdp featured block

Wil je meer keuze? De ontvanger kiest zelf uit 200+ cadeaukaarten met de

keuze cadeaukaart

!

Hoeveel wil je erop zetten?

Digitaal of per post?

Wat voor verpakking wil je?

Verrassing

Cadeau Envelop Verrassing

Gratis

Kosten

Wil je een heerlijk diner cadeau geven aan iemand? Bestel dan nu de 'Heerlijk dineren in de buurt' cadeaukaart! Met meer dan 3000 aangesloten restaurants zal iedereen een geschikt restaurant bij hem of haar in de buurt kunnen vinden. Of de ontvanger van de cadeaukaart nu houdt van tapas, pizza of kaasfondue: met dit smakelijk cadeau is alles mogelijk! Bestel je de kaart op werkdagen voor 17.00 uur? Dan verzenden wij jouw bestelling dezelfde dag nog!

Heerlijk dineren in de buurt

Wil je iemand iets geven wat zeker weten in de smaak zal vallen? Bijvoorbeeld een geschenk voor de verjaardag van je broertje, neefje, nichtje, vriend of vriendin? Geef dan een diner cadeau, daarmee zit je zeker weten goed! Iedereen houdt namelijk van uit eten gaan op z’n tijd. Het kan heerlijk zijn om even niet een keertje thuis te eten en je heerlijk te laten verwennen in een restaurant. Jekunt lekker achterover leunen terwijl jij je de ene naar de andere heerlijke gerechten laat voorschotelen. Geniet van een lekker biertje of mooie wijnen terwijl je de eindelijk weer eens echt tijd maakt voor een goed gesprek met je tafelgenoot.  Met meer dan 3000 aangesloten restaurants kunnen we met enige zekerheid stellen dat iedereen wel een leuk restaurant bij hem of haar in de buurt zal weten te kunnen vinden! Uit eten gaan is nog nooit zo makkelijk en leuk geweest als met de Heerlijk diner in de buurt cadeaukaart!

 

Je kunt de cadeaukaart eenvoudig en snel bestellen hier op de website van cadeaukaart.nl. Als je dat doet voor 17.00 op een werkdag, kunnen wij hem nog dezelfde dag versturen en heb je dus supersnel een top geschenk in huis, wat zeker weten nog een keer van pas gaat komen! Of het nu gaat om een verjaardag van een collega of een vriendin: een diner is altijd leuk om cadeau te krijgen en te geven! De veelzijdigheid van de Heerlijk diner in de buurt cadeaukaart maakt het bovendien een uitstekend geschenk voor vrijwel iedereen in elke situatie. Ook leuk bijvoorbeeld voor een collega die je (nog) niet zo goed kent, of voor in het kerstpakket voor jouw werknemers! Bestel dus vandaag nog deze cadeaukaart, gewoon hier op de website.

 

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na aankoop bij alle aangesloten locaties