GiftForYou – Hotel

GiftForYou – Hotel

  • Voor de perfecte overnachting!

  • Te bestellen in een waarde tussen de €10,- en €150,-

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = dezelfde dag verzonden

  • Deze cadeaukaart wordt standaard geleverd in bijbehorende feestelijke cadeaubox, het is dus niet nodig een extra cadeauverpakking te bestellen!

  • Geldig tot 3 jaar en 3 maanden na uitgifte

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€ 25,00

Met GiftForYou - Hotel kiest de gelukkige ontvanger uit talloze verschillende overnachtingen. Of hij of zij nu graag wil overnachten in een nog onbekende stad, of ergens midden in de natuur, met dit cadeau is het allemaal mogelijk.  Verras nu iemand met zijn of haar ideale overnachting!

Deze cadeaukaart is geldig tot 3 jaar en 3 maanden na uitgifte en is zowel online als op locatie te besteden bij de aangesloten verblijven.

LET OP: Deze cadeaukaart wordt standaard geleverd in bijbehorende feestelijke cadeaubox, het is dus niet nodig een extra cadeauverpakking te bestellen!

Veelgestelde vragen

Waar is de GiftForYou - Hotel te koop?

Bij cadeaukaart.nl kun je jouw GiftForYou - Hotel eenvoudig en snel bestellen. Indien je vóór 17.00 uur bestelt, wordt de cadeaukaart nog dezelfde dag verzonden. Daarnaast wordt deze cadeaukaart standaard in een feestelijke cadeaubox verpakt, waardoor je geen extra cadeauverpakking hoeft te kopen.

Waar is de GiftForYou - Hotel te besteden?

Met de GiftForYou - Hotel heeft de ontvanger de mogelijkheid om te genieten van 1 of meer overnachtingen, of het nu in de stad, in de natuur of in een luxe hotel is. Er zijn maar liefst 8500 verblijfsopties om uit te kiezen. Ontdek het uitgebreide aanbod op de officiële GiftForYou-website.

Hoe werkt de GiftForYou- Hotel?

De GiftForYou - Hotel kan worden ingewisseld nadat de kaart is geregistreerd op de officiële GiftForYou-website. Op deze site kun je een accommodatie uitkiezen uit het aanbod van aangesloten hotels. Vervolgens kun je, afhankelijk van beschikbaarheid, een reservering maken en genieten van een heerlijke overnachting op de locatie van jouw keuze.

Hoe lang is de GiftForYou - Hotel geldig?

De GiftForYou - Puur Overnachten blijft geldig gedurende 3 jaar en 3 maanden vanaf de uitgiftedatum.

Welk saldo staat er op mijn GiftForYou - Hotel?

Je kunt gemakkelijk het saldo van je GiftForYou controleren op de officiële website. Registreer je kaart onder 'Ik heb een GiftForYou' en bekijk je saldo.

Anderen bestelden ook