GiftForYou – Ultimate Choice

GiftForYou – Ultimate Choice

  • Het meest flexibele cadeau voor iedere gelegenheid!

  • Deze cadeaukaart wordt standaard geleverd in bijbehorende feestelijke cadeaubox!

  • Geldig tot 3 jaar en 3 maanden na uitgifte

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€25,00

Met GiftForYou - Ultimate Choice geef je de gelukkige ontvanger de keuze uit allerlei soorten belevenissen. Een heerlijke lunch, een chique diner, een leuk uitje, een relaxte dag in de sauna of een luxe hotelovernachting, alles is mogelijk! Waar de ontvanger ook voor kiest, het wordt zeker een onvergetelijke dag!

Deze cadeaukaart is geldig tot 3 jaar en 3 maanden na uitgifte en is online te besteden bij de aangesloten belevenissen.

LET OP: Deze cadeaukaart wordt standaard geleverd in bijbehorende feestelijke cadeaubox, het is dus niet nodig een extra cadeauverpakking te bestellen!

Veelgestelde vragen

Waar is de GiftForYou - Ultimate Choice te koop?

Bij cadeaukaart.nl kun je eenvoudig de GiftForYou - Ultimate Choice bestellen. Indien je vóór 17.00 uur bestelt, wordt deze nog dezelfde dag verzonden. Bovendien wordt deze GiftForYou standaard verpakt in een feestelijke cadeaubox, dus je hoeft geen extra cadeauverpakking te bestellen!

Waar is de GiftForYou - Ultimate Choice te besteden?

Met de GiftForYou - Ultimate Choice heeft de ontvanger het recht om één belevenis naar keuze te kiezen voor één of meerdere personen. De keuzemogelijkheden zijn variërend van een gezellige lunch, een uitgebreid diner, een avontuurlijk uitje, een ontspannende dag in de sauna tot een heerlijke hotelovernachting. Ontdek het uitgebreide aanbod op de officiële GiftForYou-website!

Hoe werkt de GiftForYou - Ultimate Choice?

Wissel de GiftForYou - Ultimate Choice in op de officiële website. Ga naar 'Ik heb een GiftForYou', registreer jouw GiftForYou door de unieke code in te voeren. Kies uit het uitgebreide aanbod van belevenissen. Maak op basis van beschikbaarheid een reservering en geniet van jouw belevenis!

Hoe lang is de Cadeaukaart geldig?

De GiftForYou - Ultimate Choice blijft geldig gedurende 3 jaar en 3 maanden na uitgifte.

Welk saldo staat er op mijn GiftForYou - Ultimate Choice?

Bezoek de officiële website en registreer je kaart onder het kopje 'Ik heb een GiftForYou'. En bekijk je saldo