DE Cadeaukaart – Hieperdepiep

DE Cadeaukaart – Hieperdepiep

  • Hét veelzijdige verjaardagscadeau!

  • Geldig bij een uitgebreide selectie van meer dan 5000 (online) winkels.

  • Geldig tot 3 jaar na uitgifte

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€25,00

Met DE Cadeaukaart – Hieperdepiep haal je een heel veelzijdig cadeau in huis waar de ontvanger alle kanten mee op kan! Hij of zij wisselt deze cadeaukaart direct in bij meer dan 5000 (online) winkels, waaronder Intertoys, Zalando, Decathlon, Blokker en Coolblue. Winkelen, klussen, dineren en ontspannen, behoren tot de vele mogelijkheden. Ook kan de ontvanger ervoor kiezen om een dag of zelf een weekend erop uit te gaan. Bestel ‘m nu en verras een jarige job met dit geweldige geschenk!

Deze cadeaukaart is geldig tot 3 jaar na uitgifte en is zowel online als in fysieke winkels te besteden.

Veelgestelde vragen

Waar is De Cadeaukaart - Hieperdepiep te koop?

Met deze bijzondere cadeaukaart maak je altijd de juiste keuze voor de jarige. Je kunt namelijk shoppen bij meer dan 5.000 (online) winkels. Bestel hem snel op cadeaukaart.nl en als je vóór 17.00 uur bestelt, wordt hij dezelfde dag nog verzonden. Voeg een leuke verpakking toe en schrijf een persoonlijke boodschap voor een extra verrassing voor de jarige.

 

Waar is De Cadeaukaart - Hieperdepiep te besteden?

De Cadeaukaart - Hieperdepiep is het ideale geschenk voor iedereen die van leuke dingen houdt. Met deze unieke kaart kun je bij 5.000+ winkels terecht, waaronder speciale plekken voor kinderen, jongeren en volwassenen. Of je nu van winkelen, dineren, bioscoopbezoek of een dagje uit houdt, de mogelijkheden zijn eindeloos. Ontdek het diverse aanbod op de website van De Cadeaukaart.

Hoe werkt De Cadeaukaart - Hieperdepiep?

Met De Cadeaukaart - Hieperdepiep kun je bij meer dan 5000 winkels zowel online als offline winkelen. Gebruik je cadeaukaart of digitale varriant bij de kassa of voer je unieke code in tijdens je online aankoop. Voor de digitale variant kun je deze zowel digitaal als geprint gebruiken als betaalmiddel. Als het gekozen product goedkoper is dan het saldo op je cadeaukaart, blijft het resterende saldo op je kaart voor een andere keer. Als het saldo op je kaart lager is, kun je het restant bijbetalen.

Hoe lang is De Cadeaukaart - Hieperdepiep geldig?

De Cadeaukaart - Hieperdepiep heeft een geldigheidsduur van 3 jaar na uitgifte. 

Welk saldo staat er op mijn Cadeaukaart - Hieperdepiep?

Controleer eenvoudig je saldo via de Saldo Check op de website van De Cadeaukaart.