Bongo - Romantisch Weekend met Diner

Bongo - Romantisch Weekend met Diner

  • Onvergetelijk weekendje weg voor twee

  • Keuze uit meer dan 870 romantische hotels

  • Geldig tot 3 jaar en 3 maanden na uitgifte

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€199,90

De Bongo - Romantische weekend met diner is de perfecte manier om je partner te verrassen met een onvergetelijk weekendje weg. Met deze cadeaubon kunnen jullie genieten van een overnachting in een romantisch hotel, een heerlijk diner en een uitgebreid ontbijt. Je hebt de keuze uit meer dan 870 romantische hotels in Nederland en België. Van een luxe wellnesshotel tot een knus Bed & Breakfast, er is voor ieder wat wils.

Deze cadeaubon is online te besteden. En geldig tot 3 jaar en 3 maanden na uitgifte.

Let op: Bongo wordt standaard in een luxe cadeaubox geleverd, dus u kunt geen cadeauverpakking bestellen

Veelgestelde vragen

Waar is de Bongo - Romantisch weekend met diner te koop?

Bij cadeaukaart.nl bestel je eenvoudig het Bongo - Romantisch weekend met diner. Geniet van een overnachting voor 2 personen in een zelfgekozen hotel, inclusief een romantisch diner. Plaats je bestelling op een werkdag vóór 17.00 uur, en het wordt dezelfde dag nog verzonden. De Bongo wordt automatisch geleverd in een luxe geschenkverpakking, waardoor het extra feestelijk is om cadeau te geven.

Waar is de Bongo - Romantisch weekend met diner te besteden?

Met de Bongo - Romantisch weekend met diner heb je recht op een overnachting voor 2 personen inclusief een romantisch diner bij een van de 870 hotels in Nederland, België en Duitsland. Ontdek het volledige aanbod op de officiële Bongo-website.
 

Hoe werkt de Bongo - Romantisch weekend met diner?

Registreer de Bongo - Romantisch weekend met diner cadeaubon op de website van bongo om een onvergetelijk romantisch weekendje weg te boeken. Ga naar de Bongo website, klik op registreer, en activeer je cadeaubon met het activeringsnummer, kies je perfecte verblijf uit de beschikbare hotels en kamers in jouw regio, vul je gegevens in, selecteer een betaalmethode en reserveer jouw verblijf om te genieten.

Hoe lang is de Bongo - Romantisch weekend met diner geldig?

De Bongo - Romantisch weekend met diner is geldig tot 3 jaar en 3 maanden na de uitgiftedatum.

Welk saldo staat er op mijn Bongo - Romantisch weekend met diner?

De Bongo - Romantisch weekend met diner is beschikbaar voor in een vaste waarde van €199,90. Benieuwd of er nog saldo op staat? Controleer eenvoudig je saldo op de officiële Bongo-website.