Zet je vader in het zonnetje op Vaderdag!

03 juni 2024

Misschien zijn ze wel de grootste helden in het leven: onze vaders! Want geef nou eerlijk toe, waar zijn we zonder hen? Jaarlijks eren we alle lieve papa’s op de derde zondag in juni, want dan is het Vaderdag. Dit jaar mogen we ze op 16 juni extra vertroetelen met cadeaus, liefde en vooral heel veel waardering. Hoe je dat het beste doet? Met één van onderstaande cadeaukaarten natuurlijk!

1. Ik vind je lief Keuze Cadeaukaart

De beste manier om je vader te laten weten hoeveel je van hem houdt, is met de Ik vind je lief Keuze Cadeaukaart. Hiermee kan de beste man zelf een keuze maken uit een van de 200+ mogelijkheden. Is hij een ware handyman? Een heuse keukenprins? Een echte fashionlover? Of een fanatieke gamer? Met deze cadeaukaart kan hij alle kanten op, dus je vader zal dit cadeau én jou ongetwijfeld met open armen ontvangen!

2. Klus Cadeau

Als je vader het liefste elke klus met z’n eigen handen aangrijpt, dan wordt hij vast heel blij van Klus Cadeau! Deze cadeaukaart is te besteden bij honderden bouwmarkten en doe-het-zelf winkels. Ook technische speciaalzaken als De Verfzaak, Klushulp, KlusWijs, De Isolatieshop, Elektramat en LEDdirect zijn aangesloten. Dus ongeacht welk klus- of tuinproject hij gaat aanpakken, deze cadeaukaart komt zeker van pas. Tijd om de mouwen op te stropen en die klus snel te klaren!

3. EP Beerepoot cadeaukaart

Is je vader gek van elektronica en kan hij daar úren over praten? Ga dan voor de EP Beerepoot cadeaukaart. Hiermee kan hij alles aanschaffen op het gebied van computers, televisies en audioapparatuur, maar kan hij ook de nieuwste huishoudelijke apparatuur, keukenbenodigdheden, persoonlijke verzorging en woonaccessoires aanschaffen. In het uitgebreide assortiment vindt hij zeker iets waar hij blij van wordt. Tip: laat de cadeaukaart feestelijk verpakken!

4. Wonderbox - ik hou van jou papa

Geef jouw vader een betekenisvol cadeau met Wonderbox - Ik hou van jou papa. Met deze cadeaukaart kan hij uit allerlei unieke belevenissen kiezen, zoals een sportieve activiteit, een luxe overnachting, een heerlijk diner of een relaxt wellnessmoment. Waar zijn voorkeur ook naar uitgaat, met dit cadeau maak je helemaal zijn Vaderdag. Extra leuk is dat deze cadeaukaart standaard wordt geleverd in een bijbehorende feestelijke cadeaubox.

5. Biercheque

Is je vader niet vies van een dorstlessend biertje? Trakteer hem dan op de Biercheque! Hiermee kan hij terecht bij webshops, bierwinkels, brouwerijen, slijterijen en in de horeca. Zo moet hij zijn favoriete (speciaal)biertje ongetwijfeld kunnen scoren, want er zijn maar liefst 100 inleverpunten aangesloten. Dat wordt nog lastig kiezen… Gelukkig hoef jij alleen de waarde te bepalen, tussen de €10 en €150, en kun je de rest overlaten aan die liefste vader van de wereld!

Cadeaukaarten voor papa’s

Zit de ideale cadeaukaart er nog niet tussen? Klik dan hier om een duik te nemen in ons volledige assortiment. Tip: maak je Vaderdagcadeau extra leuk door er een persoonlijke boodschap en fraaie verpakking aan toe te voegen.