Ode aan de man…

13 november 2023

De dames hebben een eigen Dag, dus dan de heren ook. Elk jaar vieren we op 19 november Internationale Mannendag, een dag waarop aandacht wordt gevraagd voor de positie van de man. Jaarlijks wordt er een thema rond man-zijn onder de aandacht gebracht. Bijvoorbeeld op het gebied van gezondheid, gendergelijkheid of het creëren van een veiligere wereld.

Welke man in jouw omgeving ga jij op 19 november eens lekker verwennen? Bijvoorbeeld je lieve partner, vader, broer, beste vriend of buurman? Speciaal voor alle mannen in Nederland hebben wij een aantal toepasselijke cadeaukaarten uitgezocht waardoor zij zich op-en-top man voelen!

1. Liefde Keuze Cadeaukaart

Liefde Keuze Cadeaukaart is de manier om te laten weten dat je van hem houdt. Met deze veelzijdige giftcard geef je maar liefst 200 cadeaukaarten in 1! Hij kan zelf beslissen voor welke favoriete cadeaukaart hij hem wil inwisselen. Wordt het Coolblue? Gamma? Zalando? Of toch Hotel Cadeau? De mogelijkheden zijn eindeloos en een keuze maken zal daardoor nog niet zo eenvoudig zijn.

2. JACK & JONES Cadeaukaart

Trakteer de ontvanger op een nieuwe mode item met de JACK & JONES Cadeaukaart! Hier kunnen alle heren slagen, van jong tot oud. Alles wat thuishoort in de garderobe van een trendy man, vind je terug in de populaire winkels en webshop van JACK & JONES. Pakken, jassen, overhemden, jeans, ondergoed: ze verkopen het allemaal! Bestel je de cadeaukaart op werkdagen voor 17.00 uur? Dan verzenden wij hem dezelfde dag nog! Bestel ‘m dus snel.

3. Only for Men Cadeaukaart

Een giftcard die alleen voor mannen bedoeld is? Kies dan voor de Only for Men Cadeaukaart. Hiermee kan hij terecht in de 16 fysieke winkels van deze keten, maar ook online kan hij heerlijk shoppen. En bijvoorbeeld iets scoren op het gebied van mode, accessoires, persoonlijke verzorging, schoenen en lifestyle. Kortom: alles waarvan het mannenhart sneller gaat kloppen.

4. GiftForYou - Even Weg

Laat hem er lekker tussenuit gaan met de GiftForYou - Even Weg. De giftcard biedt een overnachting, inclusief ontbijt, aan in een van de speciaal geselecteerde hotels. Zo boekt hij een hotel in een bruisende stad of juist midden in de rustgevende natuur. De cadeaukaart wordt standaard geleverd in een bijbehorende feestelijke cadeaubox, dus het is dus niet nodig een extra verpakking te bestellen. Een mooi cadeau om te geven, maar ook zeker om te krijgen!

5. MediaMarkt Cadeaukaart

De meeste mannen kunnen er uren rondsnuffelen: de MediaMarkt. Deze elektronica retailer heeft allerlei dingen in het assortiment waar veel heren geïnteresseerd in zijn: van tv's tot huishoudelijke apparaten en van games tot muziek. Hoe leuk zou het zijn als hij de MediaMarkt Cadeaukaart te besteden heeft? Dan blijft het niet bij kijken, maar kan hij ook wat moois kopen. Dat hoeft trouwens niet per se in een fysieke winkel, want de giftcard kan ook in de webshop worden besteed.

Nog meer giftcards voor mannen

We hebben nog veel meer cadeaukaarten in ons assortiment die mannen gelukkig maken. Wil je weten welke dat zijn? Klik dan snel hier!