Doe extra duurzaam op Wereldmilieudag!

31 mei 2024

Wil je bewust stilstaan bij het milieu? Doe dat dan op 5 juni, want dan is het Wereldmilieudag! Een halve eeuw geleden is deze dag in het leven geroepen om mensen bewuster te laten worden van hoe belangrijk het milieu voor onze wereld is en wat we kunnen doen om dit te beschermen.

Speciaal vanwege Wereldmilieudag schenken we aandacht aan de meest duurzame (en digitaal verkrijgbare) cadeaukaarten uit ons assortiment. Wie ga jij trakteren op een cadeau waarmee je iedereen op een duurzame manier blij kan maken?

1. Sustainable Fashion Giftcard

Is de ontvanger dol op duurzame mode? Geef dan de Sustainable Fashion Giftcard! Deze kan worden besteed aan duurzame mode bij tientallen (web)winkels, aan belevenissen en circulaire merken. Diegene heeft dus niet alleen de keuze om duurzame kleding te kopen, maar ook om kleding te lenen of zelfs te maken tijdens een workshop. Kortom: het perfecte cadeau dat ook nog eens bijdraagt aan een betere toekomst.

2. Het Duurzame Cadeau

Als iemand waarde hecht aan duurzaamheid, dan kun je met Het Duurzame Cadeau onmogelijk de mist ingaan. Deze cadeaukaart kan zowel online als in fysieke winkels worden ingewisseld bij o.a. Dille & Kamille, Rituals, Seepje, Treedom, Nourished, Koala Hug, Moyu, Zero Waste Shop en Het Faire Oosten. Je kunt hiermee ook terecht bij Gamma, Karwei en Praxis voor producten die je herkent aan het duurzame logo. Met zo’n diverse duurzame cadeaukaart kan je onmogelijk het verkeerde geven!

3. Ekoplaza Cadeaukaart

Als je iemand een tas vol biologische producten cadeau wil doen, dan zit je snor met de Ekoplaza Cadeaukaart. Wat je eet en drinkt smaakt nou eenmaal nog lekkerder, als je weet dat het verantwoorde en eerlijke producten zijn. Deze groene cadeaukaart is zowel in de fysieke winkels van Ekoplaza als in de webshop van de biologische supermarkt te besteden. Welke amateurkok gun jij verse en biologische producten om lekker mee te kokkerellen? Wie weet mag je zelfs aanschuiven!

4. Nationale Tuinbon

Iedereen kan ook zelf een steentje bijdragen aan een beter milieu. Hoe? Door de tuin van meer groen te voorzien! Heb je vrienden waar nog wel een paar tegeltjes in de tuin gewipt kunnen worden voor meer groen? Help ze dan op de duurzame weg door de Nationale Tuinbon te schenken. De cadeaukaart kan verzilverd worden bij ruim 125 tuincentra voor onder andere bloemen en planten. Zo zit je de volgende keer in een veel vrolijkere tuin bij je vrienden te barbecueën!

5. Nature's Gift Cadeaukaart

Als je zowel de ontvanger als de planeet wilt verrassen, kies dan voor de Nature's Gift Cadeaukaart. Deze groene cadeaukaart is te besteden aan honderden duurzame artikelen of uitjes in de natuur. Van interieuritems, mode en natuurlijke verzorgingsproducten tot een eco-wellnesspakket, honing van lokale imkers of een workshop natuurfotografie. Dit cadeau is eigenlijk zo veelzijdig dat iedereen er wel raad mee weet. Bestel ‘m snel!

Duurzame cadeaukaarten

Op cadeaukaart.nl vind je nog meer cadeaukaarten waar je zowel de ontvanger als de wereld blij mee maakt. Klik hier om te bekijken welke dat zijn.