Het Duurzame Cadeau

Het Duurzame Cadeau

  • Te besteden aan de beste duurzame producten

  • In te wisselen bij o.a. Dille & Kamille en Rituals

  • Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

  • Geldig tot 3 jaar na uitgifte

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = dezelfde dag verzonden

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€25,00

Op zoek naar een veelzijdig cadeau voor iemand die waarde hecht aan duurzaamheid? Het Duurzame Cadeau is dan het ultieme geschenk voor jou! is Deze cadeaukaart kan zowel online als in fysieke winkels worden ingewisseld bij o.a. Dille & Kamille, Rituals, Praxis*, Seepje, Treedom, Nourished, Koala Hug, Gamma*, Moyu, Zero Waste Shop, Het Faire Oosten en Karwei*. Met Het Duurzame Cadeau kan de ontvanger echt alle kanten op!

Deze cadeaukaart is geldig tot 3 jaar na uitgifte en kan in delen worden besteed.

*Let op: Partners zoals Praxis, Gamma en Karwei accepteren deze cadeaukaart uitsluitend voor producten die de duurzaamheid van de woning bevorderen. Deze producten zijn te herkennen in de winkels aan het duurzame logo.

Veelgestelde vragen

Waar kan ik Het Duurzame Cadeau besteden?

Het Duurzame Cadeau kan zowel online als in fysieke winkels worden ingewisseld, waaronder bij Dille & Kamille, Rituals, Seepje en meer. 

Let op: Sommige partners zoals Praxis, Gamma en Karwei accepteren de cadeaukaart alleen voor duurzame huisproducten, herkenbaar aan het bijbehorende duurzame logo in de winkels.

Waar is Het Duurzame Cadeau te koop?

Bij cadeaukaart.nl bestel je moeiteloos Het Duurzame Cadeau. Kies zelf het gewenste bedrag tussen €10 en €150, selecteer optioneel een leuke verpakking en voeg desgewenst een persoonlijke boodschap toe. Plaats je bestelling vóór 17.00 uur op een werkdag en je cadeaukaart wordt nog dezelfde dag verzonden.

Moet ik Het Duurzame Cadeau activeren?

Het Duurzame Cadeau wordt geleverd in geactiveerde staat. De ontvanger hoeft de cadeaukaart dus niet meer zelf te activeren.

Hoe werkt Het Duurzame Cadeau?

Online betalen met Het Duurzame Cadeau is eenvoudig: voer de 19-cijferige code in tijdens het afrekenen. Het volledige bedrag kan ook in delen worden besteed. In de winkel betaal je door de cadeaukaart eenvoudigweg bij de kassa te overhandigen.

Hoe lang is de Het Duurzame Cadeau geldig?

Het Duurzame Cadeau blijft 3 jaar geldig vanaf het moment van uitgifte.

Waar kan ik het saldo van mijn Het Duurzame Cadeau checken?

Nieuwsgierig naar het saldo op je cadeaukaart? Registreer je kaart en ontdek hoeveel tegoed er nog op staat.

*Let op: Voor online betalingen (betalingen op afstand) geldt een maximumbedrag van €50,00 per transactie. Er geldt geen maximumbedrag voor aankopen in fysieke winkels of bij fysieke partners.