Babycadeaubon roze

Babycadeaubon roze

  • Het leukste kraamcadeau!

  • Zowel online als in fysieke winkels te besteden

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = dezelfde dag verzonden

  • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 31 opties

Gratis

Kosten

€25,00

Hoera er is een meisje geboren! Dat verdient uiteraard een bijzonder kraamcadeau! Maar wat te kopen? Met de Babycadeaubon kunnen de kersverse ouders zélf hun ideale cadeau uitzoeken en loop jij niet het risico iets te kopen wat ze misschien al hebben. De Babycadeaubon is online en offline te besteden bij een verschillende bekende winkels die een groot assortiment aan babyspullen hebben. Geef jouw Babycadeaubon een persoonlijke touch met een leuke boodschap en een feestelijke verpakking en bestel ‘m vandaag nog!

Te besteden bij (web)winkels zoals:
Babypark - C&A - Baby-Dump - Koeka - deBijenkorf.nl - NAME IT - Happybee - Kinderkleding.nl - Tumble 'N Dry - Little Dutch - Vingino - Coccinelle - The Kids Republic - Kinderkleding-tekoop.nl - May Mays

Deze cadeaubon is geldig tot 2 jaar na uitgifte. En zowel offline als online te besteden. Ook beschikbaar 'Babycadeaubon Blauw'.

Veelgestelde vragen

Wat is de Babycadeaubon?

Het ideale cadeau voor kersverse ouders is de Babycadeaubon, waarop je een bedrag tussen €10,- en €150,- kunt zetten. Deze bon is geldig tot 2 jaar na uitgifte en kan in delen worden besteed.

Waar kan ik de Babycadeaubon inleveren?

De cadeaubon is geldig bij diverse winkels, waaronder Babypark, Noppies, C&A, Baby-Dump, Koeka, deBijenkorf.nl, NAME IT, Happybee, Kinderkleding.nl, Tumble 'N Dry, Little Dutch, Vingino, Coccinelle, The Kids Republic, Kinderkleding-tekoop.nl en May Mays. Voor een volledig overzicht van acceptanten, bezoek de website van Babycadeaubon.

Hoe lang is de Babycadeaubon geldig?

Deze cadeaubon is geldig tot 2 jaar na uitgifte. En zowel offline als online te besteden. Ook beschikbaar 'Babycadeaubon blauw'.

Kan ik het tegoed in meerdere keren besteden?

Het tegoed kan worden gebruikt in meerdere keren en bij verschillende aangesloten winkels/webshops, totdat het tegoed volledig is opgebruikt.

Hoe werkt het?

Betalen in een winkel:
Het gebruik van de Babycadeaubon is eenvoudig. In een fysieke winkel overhandig je simpelweg je Babycadeaubon bij de kassa. Het bedrag op de Babycadeaubon wordt vervolgens van het totale bonbedrag afgetrokken. Eventueel resterend saldo kan op een andere manier worden voldaan.

Online betalen:
Bij het afrekenen in een webshop heb je de optie om de Babycadeaubon te gebruiken als betaalmethode, naast iDeal, overboeking, enzovoort. Je vult eenvoudigweg het 19-cijferige kaartnummer in, samen met de 6-cijferige beveiligingscode, te vinden onder de zilveren kraslaag op de Babycadeaubon. Mocht er na de betaling nog een restbedrag openstaan, dan kan dit worden voldaan via iDeal.

Winkelen bij deBijenkorf.nl:
Als je wilt winkelen bij deBijenkorf.nl, kun je je Babycadeaubon via de website van Babycadeaubon omwisselen voor een digitale cadeaubon die in de webshop van de Bijenkorf kan worden besteed.