Intratuin Cadeaukaart

Geef met de Intratuin Cadeaukaart een prachtig cadeau dat altijd passend is. Het is zowel een leuk cadeau om te geven als om te ontvangen. De ontvanger heeft de keuze uit meer dan 80.000 producten op het gebied van binnen, buiten, koken en dier.

Je koopt de Intratuin Cadeaukaart al vanaf €5,-.

Intratuin

Met maar liefst 59 Nederlandse vestigingen is Intratuin het grootste tuincentrum van Nederland. In elke vestiging vind je zelfstandige ondernemers met specialistische kennis die hun passie voor tuinen en thuis laten terugkomen in een warme en uitnodigende sfeer.

Koop de mooiste producten voor in je tuin. O.a. planten, bomen, zaden, bollen, gras, straat stenen, schuttingen, tuinhuisjes, tuinverlichting, beelden en ornamenten, vuurkorven, vijvers en natuurlijk ook alles voor het onderhoud van je tuin vind je bij Intratuin.

Laat je voor binnen inspireren door de diverse woonaccessoires en decoraties, bloemen en kamerplanten. Ook voor dieren is er een uitgebreid assortiment aanwezig. Denk maar aan kooien, manden, speeltjes, voerbakjes en diervoeding. Het maakt niet uit of je een hond, kat, konijn, vis, vogel of knaagdier hebt. Voor ieder huisdier is er een ruim assortiment aanwezig.

Liefhebber van koken? Voor buiten zijn er (meeneembare) barbecues, ovens en complete buitenkeukens verkrijgbaar. Voor binnen kun je je hart ophalen met de lekkere en mooie producten van Aan de Dis.

Waar je interesse ook ligt, voor iedereen is er bij Intratuin wel wat leuks te koop met de Intratuin Cadeaukaart!
Lees meer
1 Aantal :
2 Bedrag :
 
Groot assortiment!Kies uit 75+ cadeaukaarten en diverse geschenken. Snelle levering!Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Altijd een passend cadeau!Voor ieder budget vanaf €5,- een cadeau naar keuze. Veilig betalen!Betaal met o.a. iDeal, PayPal, Creditcard of per bank.

Waar is de Intratuin Cadeaukaart te besteden?


De Intratuin Cadeaukaart is bij alle Nederlandse vestigingen van Intratuin te besteden.

Hoe kun je de Intratuin Cadeaukaart gebruiken?


De Intratuin Cadeaukaart gebruik je als betaalmiddel bij alle vestigingen van Intratuin en is niet inwisselbaar voor geld.

Wat is de geldigheidsduur van de Intratuin Cadeaukaart?


Het saldo van je Intratuin Cadeaukaart is onbeperkt geldig en hoeft niet in één keer te worden besteed. Je kunt je saldo opvragen bij de kassa’s en bij de servicebalie van alle Intratuin vestigingen. Of bekijk zelf je saldo online.
tracking pixel